yemin ederim insanın hevesini kırıyorsunuz :D:D ne çileler çektim bee güzel ülkemde bu işi tek yapan adamı buldum tamir edilmez denilen parçayı tamir ettirdim :D yakarım ulan buraları :D:D:D:D
Printable View
yemin ederim insanın hevesini kırıyorsunuz :D:D ne çileler çektim bee güzel ülkemde bu işi tek yapan adamı buldum tamir edilmez denilen parçayı tamir ettirdim :D yakarım ulan buraları :D:D:D:D
he
dandrikten birşey oldu yani
tutkallı plastik eklemeli fiberli vs vs?
bu mudur:D
hadi geçmiş olsun o zaman .. maaşalalhı var arabanın
Sevindim abi senin adına :) Aslında tek farlada dolaşsan fena olmaz gibime geliyodu :D Bi şekilde hava filtresi falan denk getirip, "performans amaçlı yaptık" ayağına yatabilirdik. :D :D :D
valla bak şu anda altunizadedeyim gelirim şirketinize :D
dargon ball cdlerimi alır çıkarım :o
yok yav abi bu tutya denilen olayın kaynağı çok zor, yapan kişi yok nerdeyse herkes o parçanın yenisi alınıcak çıkması bulunucak diyordu, yapan yok gibidir falan diyorlardı. abi ne ettik ne yaptık maslakta özen iş kaynak atölyesi diye bir yer bulduk internetten. abi bugun gittim süper insanlar işçilikleride süper zaten onların orda yaptıkları işler yanında benimki origami gibi kaldı. burdan tekrar teşekkür ederim saolsunlar:icon_tup:
çok saolun valla inanılmaz stresliydim araba yarın boyanıcak ve parça yok resmen dün uyku tutmadı bu sabahtan koştur koştur gittim yaptırdım, şu anki mutluluğumu anlatamam :D
kızarım atarlıyım giderlyim işimin başındayım :D:D
ne kızıcam yav :D kim görmş benim sinirlendiğimi 7 24 sırıtan gülen bir adamım :D:D
başka bir malzemeden imal edilemiyor mu parça? yada orjianl gibi olmuyorda ondan mı yapmadınız? çok da spesifik bişeye benzemiyor
araba ne zaman çıkıyor gülüm ?
İlk yukardaki mesajını okudum (sayfayı yneilemeden) Benden alıntı yapmadığını görünce acayip tribe girmiştim. :D Sayfayı yenileyince fark ettim banada mesaj attığını :D Mutluyum. :D
Ayrıca; zaten şöyle bişey söz konusu abi, ben senin arabana baktığımda en vurucu kısmı olarak farlarını görüyorum. Farz-ı misal, yaram yamalak bi işçilikle yapılmış kaynak yada çatlak bi far, tümüyle arabanın görüntüsünü bozacaktır. :) Hayırlı olsun, cilala-parlat yapıcağımız günleri bekliyorum :)
ya işte bu manyak amerikalılar bütün arabayı sacdan yapıp, bu far bölümünü tutya denen dökümle yapmışlar, çekiçleyince kırılıyor kaynak yapmak isterseniz kızarıyor kızarıyor birden eriyor oyüzden işi bilene yaptırmak lazım.
başka bir malzemeden yapamıyorduk çünkü içeri doğru çok girintisi çıkıntısı vardı. artık sonunda delirip macunla doldurulsun falan dedim kaportacımda yok ilerde bu çatlar kırılır dedi. ya işte sıfırını alıcaktım yada çıkmasını. Bu şekilde baya iyi oldu.
şu arabayla okadar zman geçirdim hiç bir zaman parça sıkıntısı çekmedim taaaki bu far çerçevesine kadar:D:D uyuyamadım ya dün gece :D
geçmiş olsun valla hallolmasına sevindim ,
eniştem amerikancı aslında... daha önce görseyd,m sıkıntıyı sorabilirdim kendisine. hala lazım olan parça varsa sorabilirim ..
valla düşünmeniz bile yeter çok saolun :) artık cumartesi günü için sabırsız br bekleyiş aldı beni :D
yok yav gayet insancıl bir hayvanım. :D
olm eve taktir götürüp hediyem olan uzaktan kumandalı arabamı alır gibi heycanlıyım :D
Sana peluştan zar almak istiyorum dikiz aynana :D
Fakat bi tur binmem lazım kızın evinin önünden geçecem :D
peluş zar değilde :D dana gözü kadar bir nazarlık düşünmüyor değilim :D