imece usulü :D
Printable View
imece usulü :D
90 benden
65 kalastan :D
95 de tolgadan :p
ekle üstüne :D
dur dur çok oldu naptınız :D 250 hp verdiniz, benimki 350 dir :D olduk 600 şimdi gelde arkadaş edin :D
oozaman hala arkadaş kalabilirz :D:D:D
hakan senı gormek ıstıyorum artık proje bolumunde at artık su yavruya bı el havalarda duzeldı
hazır motoru ellemişken 383 stroker yapabilirsin makinanı 400 krank 383 yapıyor motoru ama ne kadar güç kazanır bilemicem gerçi hazır kitleri var 500+ hp lere çıkıyor
arkadaşlar çok saolun ;) valla elimden geldiğince hep biseyler yapıyorum boş durduğum an yok zaten hep düşünceler içersindeyim ve bundan sonra atıcağım adımları hep ölçüp biçip araştırıp atmaya çalışuyorum. her ne kadar artık bir dereceli değiştiririm bundan sonra motoruda ellemem paşa paşa binerim desemde :D kaşıntı abi bir tuttumu gidiyor hemde ben istemesem bile oluyor :D
2 hafta önce okulda dersten çıktım, bir marşa bastım çatt rocker saplaması koptu :D haydaaaa dedik ozman bari bunu değiştirirken rockerları değiştirelim azıcık ucundan makinamızı roller yapalım :D, e bunlar değişti bari push rodlarıda değiştirelim :D yani benim gelecekte düşündüklerim, Türk ruhuna sahip bambılbimin istekleri doğrultusunda gidiyor. borcum harcım kalmasın, bir süre keyifle binip sonra aynen yüklemeye devam :D
kızıl bambılbinin maşallahı var :)
çok teşekkür ederim saolun :)
bu arada hiç sorun çıkartmıyor diye diye diye diye :D bu aralar arabam patırdayarak çalışıyor gidiyor. sorun kesinlikle ateşlemede. en kısa zmand ayaptırıp aynen yollara geri dönücem :D hele ir şu havalar düzelsin :D
tekrar tekrar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
açık ara favori arabam :)
tatsız.....
hakan ne lazımdı?
benzin borusu :D
boruysa kolay :D
bu her km de bi lira cam atıyodum diyodu yaa :D
işte her km de 1 lirayı ordan atıyomuş :D
görseden konusuna tecavuz ettiğimizi gelse :ramo
km de 1damla benzin yakan yegane otomobil