Anlat anlat ayrıntı istiyorum manitası Natalie arasaydı keşke sen o zaman dinlerdin asıl muhabbeti![]()
Anlat anlat ayrıntı istiyorum manitası Natalie arasaydı keşke sen o zaman dinlerdin asıl muhabbeti![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
okadar ayrıntıyı buraya değilde raydırs a yazdımçünkü anlatacak gibi değil
gayet rahat kii bu rahatlık beni resmen gevşek bir adam yaptı
![]()
olm yok yani bilirsin resmen içime kapanırım ederim ama çekiciye bindiğimden beri gülüyorum arabayı miktir ettimo derece
olm adam cihanla güreşicekti
vee geldi beni evimin önüne kadar bıkraktı
![]()
Olm benim arabayı 13 metre yukarı kaldırdı Sanko'da dükkanın çatısına bırakıcaktı gördün işte![]()
Bütün sinir stress üzüntü ne varsa alıyo insanın üstündekiUzujn Marlboro hemen uzatır hiç ıskalamaz
Efes is the Best der basar gazına
2 gün önce top speed yaptık biz çekiciyle
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
içmediğim kadaruzun malbro ve bira içtim rahatımhuzurluyum mıçmışım varsın araba yapılmasın ben çekiçiyle dolaşırım
![]()
MASALLAH MASALLAH araba deil bu cavar![]()
saolun teşekkür ederim
bir kaç ufak değişiklik daha var, onların fotoğraflarınıda akşama koyarım.
yapılan değişiklikler:
1.5 roller rocker arms
arp rocker arm saplamaları
compcams push rods
olm adam artık telefonlarımı bile açmıyor 500 hp altı arabamız var diye :d bir kaç arkadaş buluşup arıyoruz toplamda 500 hp yi bulunca napalım bizimde bişeyler yapma zamanımız geldi
bir şu borç harçtan kurtulsam muhteşem bir dereceli ve bilimum başka parça takıcamdabu aralar biraz sikinliyim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)