son poz muhteşem usta
elinize sağlık![]()
abi saol valla takana kadar salihle cihan sölesin nasıl uğraştığımıellerim berbat halde hala kirler çıkmadı ve üstüne resmen arabanın altında kendimi dövdüm orda sıkmaya çalışırken birden kurtulan ingiliz anahtarımı dersin kafamı kaldırıp depoya vurmammı dersin feciydi
![]()
74 model sehpa...
rölanti videosu yok mu. şöyle kamerayı açıp arabaya binip çalıştırdığın sonra biraz gaz verip gelip geri kamerayı kapattığın klasik videolardan![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Maşallah Hakan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
usta deyin yav daha nolsun tam tipimde oturmuş
yok ya ömerama yakın zmanda video çekerim
saol koray
bu arada alakasız olarak büryandna çıktıktan sonra otoparka bi gittim polisler arabanın kaputunda oturuyorfeci derecede şaşırdım anlatamam sırf şaşırmakla kalmadım o ayrı tabide
![]()
74 model sehpa...
Napıyonuz la demedin mi ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
dedim de bişey yok bişey yok dediler ben tabi onlaı görmezden gelip oturdukları yerlere baktım bişey olmuşmu diye allahtan bişeyyok. ulan okadar araba var bumu tabure lan sinir oldum.
74 model sehpa...
guzel cıkmısımneyse taktıgmıza deydı zaten derecelıden sonra baya bı guc artısını daha ıyı hısseettırdı
puahahvalla anlamadım çekmişler iki motor başına otoparkçılarlada konuşuyolar aynende oturmuşlar
çözemedim sivilde bu benim ayağımı yapmayamı çalışıyolar
otoparkçıda abi nereye gidiyousn benide götürsene dedi, çok ilginç diyaloglar yaşandı
bidaha park ettiğim yere tabela koyucam litfen oturmayın diye![]()
74 model sehpa...
bizim parkettiğimiz yere parketseydin ya olmbi de kim dedi sana 45 dakika muhabbet et otoparkçılarla diye
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)