yok ya bu havalar yüzüden evden çıkamaz oldumben değilim o
yok abi çekmedim o kadar kayda değer bişey olmadığı için, zaten arabanın sürücü kısmındaki parçalarını, torpidonun altında duran havalandırmaları ve ön göğüsün arkasında onlara bağlı olan bir sürü ıvır zıvırı söktüm
![]()
ama motoru baya temizledim, emme manifoldu çok kirlenmişti baya kötü görünüyodu şimdi iyi oldu. birazdan çekerim foto arabanın üstünü kapatmaya gidicem![]()
74 model sehpa...
emme manifoldu inanılmaz temiz oldu, ne yazıkki wd40 ım olmadığı için her yeri doğru düzgün temizleyemedim
ama arabanın içi baya güzel olduhem o aşşalık pas paslardan kurtulmuş sayıyorum kendimi
![]()
74 model sehpa...
çok güzel abi maşallah![]()
Oh be gerçekten paspaslar ıghhhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
abovvv çok güzel çıkmış yainşallah haftayada güneş açarda ozman arabanın altına girrer buraları temizlerim
![]()
74 model sehpa...
maşallah çok orjinal mis gibi
her zaman merak etmişimdir bu amerikanlar o kocaman bloğun üstünde duran filtreye soğuk havayı nasıl çeker diyeyada soğuk sıcak pek farketmiyo bu makinalara hacimden yırtıyo
![]()
bu haliyle pek soğuk çektiği söylenemezresmen fırında pişen kek misali allah ne verdiyse çeker
![]()
ayrıca güzel yorum için çok teşekkürler![]()
74 model sehpa...
arabam 74 model ama 75 le aralarında nerdeyse hiç fark yok.
artık hiç bir şekilde köşe bucak vida nerde, bu nasıl çıkıyo, o nasıl monte ediliyo derdi yokbüyük bir maket yapma kitapçığı gibi
bunu burayada koyiyiymde![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)