Masallah masallah![]()
valla müdür özeniyorum arabana baktıkça maşallah
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Cok guzel olmus hakan kadina etek amerikana flow master yakisir![]()
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Ouz cok saoll)
Evet su anda anladim
Onur valla bende senin aabaya bakinca ozeniyorum. 4 kisilik bir aile ve 1 kopek ile akraba ziyaretleri hic bukadar zevkli olmamisti
Coookkk saol izzetslogan belli acik ve net
![]()
74 model sehpa...
Maşallah kazasız belasız![]()
antepte şişman usta diye dondurmacı bi esnaf abimiz var oda tam bir amerikan hastası aklınıza gelebılecek her turlu amerıkanı var kolleksıyon nıyetıne aynı zamandada gunluk de kullanıyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Cok saol) valla bundan 2 yil once bence deli gibi nerdeyse gunluk kullaniyordum ama cidden o buyuk cesaret isi yok park ettim aklim kaldi yok trafikte skistim. Gece bir yere gittin kaldin arabayi sokakta cizdilermi ettilermi
Boyle adamlari taktir ediyorum helal olsun
74 model sehpa...
Maşallah arescim![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Herkese uygun bir tarih belirleyelim kararlastiralim. Olm ben bile yazmadim face e vallahi uzulurum.
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)