birazcık sabitledim
vee 9 voltluk pil saolsun ışıklı olarak nasıl gözükeceğinden bir kaç kare
![]()
74 model sehpa...
Poff dağıldıgı gibi toplayabildin mi fazlalık veya eksik herzaman bi malzeme kalır böyle durumda![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
işte gerekli diğer göstergeleri aldığım zaman aynen toplıyacmbir kaç parça artıcak kesin çünkü onları kulanmıyıcam ama bakalım artık
![]()
74 model sehpa...
yaa ne bıxım adamsın ben olsam gostergelere bıkını hatun koyardım daha bır anlamlı olurdu :Pneyse super olmus anam en kısa zmanda gelıp bakacagım
![]()
ahahaişte salih içini sen doldur
hatta bi vesikalık fotonu ver bir yuvarlağa onu koyuyim nasılsa onların içi boş boş dolaşıyorum
her zaman beklerim salih![]()
74 model sehpa...
gözlerinden ışık çıkıcakyağ basıncı düşüncede www.nolur.com a link koyucan
![]()
74 model sehpa...
yok olum eskiyi toplamaya çalışıyoruminşallah yurt dışına çıkınca döşiycem yenilerini
yok abi daha tamamlayamadım
ohaa fotoğraft bukadar çıktığını şimdi fark ettimmidesi bulananlardan özürdiliyorum
saolun çok teşekkür ederimbirden park edip kaçıyorum fazla zman geçirmiyorum
![]()
74 model sehpa...
O zamandaki arabalara bak , bide şimdiki arabalara.... küçük oyuncak motorlar....
Forever Amerikan arabaları yani
(Çok güzel araba kardeşim Kazasız belasız kullanırsın inş.)
yok ya ingiltereye gidicem ** aolum ordaad amerikan parçalarıo astan yer buldum
çok saolun![]()
bu arada dün göstergelerimi yaptım o mavi filmi komple ipral ettim her bağlantıyı kabloyla yaptımbütün göstergeler sorunsuz çalışıyor fakat aydınlatma ad biraz lehim yapmak gerek tiğinden o konuda okadar başarılı olamadım sanrıım 2 3 tane ampul yanıodu söndüler, en kısa zamanda onuda halledicem
![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)