Emeklerinizin boşa çıkmaması sevindiriciMaşallah Boncuk gibi duruyor
Kazasız Belasız Sürüşler![]()
Emeklerinizin boşa çıkmaması sevindiriciMaşallah Boncuk gibi duruyor
Kazasız Belasız Sürüşler![]()
Güle oynaya kullan hırsızım![]()
NH çok ateşli oldu maşallah![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
ilanlarda M3 görüp ulan acaba diyen varsa bu konudan sonra ilanı bile açmaz muhtemelen
Anlatım , yapılanlar maddi manevi verilen emek hepsi harika
Kazasız belasız güle güle binin..
Noktasından virgülüne kadar soluksuz tek bir kelime bile atlamadan okudum cok seviyorum boyle restore konularını ya Allahın izniyle bende cabrioma bu sekilde konu acıcamGüle güle bin aracına müdür. Harika maasallah. Cefa cekmisin sefasınıda sürersin
Bu Arada IKAS nedir ? İt köpek aş diye bi kac yerdede okudum ?
"""Sonraki gun guvenlikten arayip arabanin motorundan yag sizdigini soylediler (????) Kendilerine arabada motor olmadigini belirtip tesekkur ettik..."""
ıyı guldurdu
,
maddı manevı yorulmussun ama bizim işimiz gücümüz eglencemiz bu maalesef...maasallah m3e...
Sizi saran bir filmin mutlu sonla bittiğini görünce içini bi huzur kaplar ya,yazının sonunda da aynı huzuru buldumUmarım bu alman sizi ve cebinizi bir daha üzmez.Çok güzel olmuş kazasız belasız bol keyifli sürüşler.
şuan evi arabayı satıp bir tane patlak m3 alıp sanayiye gidip aylarca acı çekesim geldi harika olmuş yemin ediyorum![]()
büyük geçmiş olsun , ama araçta şimdi çok güzel olmuş değmiş bence
Maşallah gerçekten E46 M3 sahibi olarak keyifle okudum, emeğinize sağlık yapılan işler çok yerinde ve güzel olmuş. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah. Bu araçların böyle düzgün ellerde olduğunu görünce seviniyorum gerçekten..Bu arada csl airboxla ilgili pm atıyorum..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Güzel hikaye ve sonunda güzel bir araba. Güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Anlatımınız en az m3 kadar güzel, emeğinize sağlık harika olmuş![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin büyük bir zevkle okudum konunu aracın kaderini değiştirmişsin.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Çok teşekkürler
Çok sağolun, daha iyileri sizin olsu inşallah
Çok teşekkürler. Reality show gibi oldu biraz
Çok teşekkürler sizlerede kazasız belasız sürüşler dilerim!
Sağol kral, senin uğraştıklarının yanında benim yaptığım markete gidip kola almak gibi kaldı ama neyse
Zaten son 1-2 senedir altan alta potansiyel alıcılara mesaj vermeye çalışıyodumÇok teşekkürler, Sizlerede kazasız belasız sürüşler!
Senat abi özledim seni ya, kayboldunnerelerdesin gerçi haberlerini alıyorum ama göriim seni yakın zamanda bi, yine kış ayazında şortla çıkıp gelirim
Çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim, Daha güzelleri sizlerin olsun
Çok teşekkürler!, İnşallah sizde kazasız belasız ağzınızın tadıyla binersiniz.O bizim artık aile gibi olmuş arkadaş grubumuza verdiğimiz bir isim, artık kurumsallaştık sayılır
Çok teşekkürler, zamanınız içi ayrıca teşekkür ederim
Bende ozaman gülsem mi ağlasam mı bilememiştim
Çok teşekkürler, Sizin aracınızada masallah, çok beğendiğim ve takdir ettiğim bir araç, bir kaç kere canlı görme fırsatım oldu, gizli stalkerınızım
AminO hissi yasatabildiysem ne mutlu bana çok teşekkürler, kazasız belasiz sürüşler
IMDB Dram, Gerilim, Korku, Romantik 6.7Çok teşekkür ederim
Benimde içime sindi ama gelene kadarda zaman zaman sorgulatmadı değil. Çok teşekkürler nacizane yorumunuz için
Çok teşekkürler, sizede kazasız belasız sürüşler dilerim
Çok teşekkürler Kaan, senlede tanışmış oldukkazasız belasız sürüşler dilerim sanada
Amin, sizlerede. Çok teşekkürler
Çok teşekkürler, gözlerinize sağlık![]()
LSX
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)