User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
264 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bir IKAŞ Prodüksiyonu: Phoenix Yellow E46 M3

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cansever hikaye beni de duygulandirdi, sabah ise geldim teslimatlari filan biraktim millet arabasini bi gun gec alicak senin yuzunden
    Bi an whatsapp konusmalarina geri gittim millet kirar doker derken hakliymis
    O kadar emek, (son tampon bukucu serkan kralin eline saglik bu arada)
    Maddi manevi ve isin bi de psikolojik boyutu var
    Ama gunun sonunda herzaman soledigim gibi emuc baska bi duygu
    Nh emuc gercek bir csl den bir csl daha ustun bir arac oldu
    Arenin de soledigi gibi - bir miniden bir miniye bir mini kadar valla harcatti
    Guzel gunlerde kullan kardesim
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

O kadar cok yazicagim sey varki bu konuya aslinda nerden baslasam bilemiyorum buyuk ikas bulusmasina az kaldi o zaman yer yerinden oyniycak bir kac Ogulcanin M3 le fotograf atiyim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu tamamen okumak icin eve kosa kosa gittim desem yeridir

Temiz bir m3 alip phoenix yellow boyatmak dusunulemezmiydi? Asik olunasi, mukemmel.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu gerçekten hiç abartmadan hatta naif bir şekilde özetlemişsin hırsızım kesene bereket gerçekten görenlerin boyun fıtığı olduğu bir ikaş aracı daha çıktı ortaya... Büyük sabır büyük emek ve büyük bir maddi külfetti gerçekten!! Bu arada emüçle emüçe emüçte ve emüç kadar daha da emüç olan bir emüç Allah tekerlerimize daş değdirmesin ceyhan prensim...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha asıl bizim en aşşağıdaki yeni yer süper siz elite beyleri beklerim
    IKAS head quarters'a çevirdiniz oteli zaten private car park entrance falan vay emk

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla kanka beni biliyorsun ne kadar hastası olduğumu e46 kasanın. Gerçekten çok büyük emek verdin arabaya hem maddi hem manevi olarak. Süreçte fiziksel olarak yanında olamasam da her zaman buluştuğumuzda, İKAŞ whatstapp ta vs. her daim sabırsızlıkla bekledim aracı. Gel zaman git zaman bu özel renkteki özel arabayı hakkı ile yaptın. Kesene bereket. Dün akşamda konuyu postlarken ki heyecanın beni oldukça mutlu etti. Büyük İKAŞ eventine de birşey kalmadı daha da detaylı fotoğraflarıyla şenlendirirsin buraları Uzun süre güzel günlerden binmen dileği ile. Kazasız belasız kardeşim.

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renk güzelmiş hayırlı olsun.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok temiz olmuş gerçekten. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Kazasız belasız binersiniz inşallah.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Fakat aklıma takılan bi soru var Zaten araba komple boyaya girecekmiş ararkende niyetiniz o şekildeymiş,acaba herhangi bi renk güzel bakımlı bi M3 alıp Phoenix Yellow rengine boyatsaydınız daha az masraflı olmazmıydı?

Hayırlı olsun tekrardan güzel günlerde kullanın.
    Valla düşündüm aslında ama şöyle bir durum var. 100 liraya gidip alıcaktık gül gibi arabayı, e renk değişimi olunca komple iç, dış söküp motor indirip öyle boyamak lazım. Araba tertemizde olsa o sökülen kapı çıtalarından fln hayır gelmez hepsinden alıcan tekrar mecbur araba boyandı bitti, E46 M3 lerde motor işi piyango gibi bakımlıda olsa cat diye sarabiliyo bide üstüne sararsa, Hem aynı masrafa geldi, Hem gül gibi arabayı söküp komple boyayıp şasi renginden ettin

Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''25-30'' yazan yerde 1 sigara yaktım, derin bir nefes çekip okumaya devam ettim. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
    Motor vanos dahil bittiğinde o rakamında üstüne bitti malesef çok teşekkürler, kazasız belasız sürüşler sizede

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. mesajda çıkmam gerekmişti, devamını okumak için eve dönmeyi iple çektim resmen

Anlatımın çok güzel çok samimiydi, burada yaşamış kadar oldum. Böyle her şeyinin elden geçmesi insana maddi olarak zarar olsa da değişik bir keyif veriyor, sanki çocuğunmuş gibi hissediyorsun, elinde büyütmüşçesine Güle güle kullan..
    Aynen öyle, bir yandanda herşeyini biliyoruz artık açıp elden geçirmediğimiz kısmı yok, ama sanayi vs çevresi olmayan insanın girebileceği iş değil. Çok teşekkürler PM e birazdan dönüş yapıyorum

Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlatım tarzı ve yaptıklarınız harika olmuş güle güle binmeniz dileğimle..

İnsan böyle sıfırdan araba yapınca arada duygusal bir bağ oluyor iyi bilirim
    Aynen öyle gerçekten bir bağ oluşuyor ne kadar çoğu insanın gözünde metal yığınıda olsa. Çok teşekkürler ve ayrıca zamanınız içinde çok teşekkürler

Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı uzun süre otoparkda görünce anlamıştım altından böyle bir konu çıkacağını.

Maşallah ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah emeğinize sağlık.

Bununla birlikte bir soru ? O Beyaz m6 kimin benim yerime park eden
    Baya yatırdık sizin orda ite çeke Ev sahipliğiniz için ayrıca teşekkürler

Alıntı berkred Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok emek vermişsiniz.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
    Çok teşekkürler

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar uğraş sonunda binerken duyulan mutluluğun tarifi yoktur güle güle kullanın
    aracı ankara emekde hangi esnaf arkadaştan almıştınız?
    Erdal otoydu sanırım, Erdal Kayserilioğlu olması lazım, Aracın sahibinin ismide Samet ti

Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah çok emek harcamışınız, bizde sizin gibi e36 m3 yapalım dedik, ustaların elinde oyuncak olduk
    Gerçekten sizi anlayabiliyorum, bu işin nası bi iş olduğunu giren bilir, buraya yansımaya ne detaylar var aslında....

Alıntı burcinkarabacak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkılmadan okuğum yazılardan birisi oldu. Sabrınızı, yapılan emeğe ve yanınızda olan tüm dostlarınızı (ustaları) saygıyla selamlamak gerekir. Uzun ve yorucu bir süreç olmuş. Ama insanın yanında güvendiği kişiler olunca süreç daha çabuk aşılıyor. Kazasız güzel günlerde binmeniz tekrarını yaşamamanız dileğiyle.

Saygılar
    Çok teşekkürler, Zaten çevremdeki insanlar olmasa altından kalkabileceğim bir iş değildi, Çoğu zaman onların yönlendirmesiyle ilerledim, Gerçi birazda onlara güvenerek almıştım ama sağolsun kimsede banane demedi herkes elini taşın altına soktu

Alıntı cursedjester Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir solukta okudum ve bitmeseydi dedim Emeklerinize sağlık.. Maşallah..
    Part part devamları olucak Allah tan bir aksilik gelmez ise çok teşekkürler

Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, Allah kaza bela dert vermesin.

BMW'de M ailesinin başı çeken kasasıdır bence e46, bir gün herkes tadına bakmalı diye düşünüyorum...
    Amin, Cümlemize. Çok teşekkürler. Gerçekten de M in ikonlarından biri, M in her arabası ikon aslındada benim için e46 nın yeri ayrı
    Alıntı CRX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu maslakta yapılan bu tarz işler ne güzel oluyor ya, burger king ten menü seçer gibi

maaşallah aracınız ve araca yapılanlar derslik olmuş, anlatım da çok keyifli tam zengin işi sanayi ağzı
    75 kuruş farkla motorumuzu king boy aldık çok teşekkürler

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu soru sorulmaz ama kardesim gerçekten kaç lira masraf ettin 50 oldumu tesekkürler
    Abi açıkcası bir yerden sonra tuttuğum çetereyi yırttım attım, Yalan olmasın yürüyendeki parçalar ve motor bizi bitirdi, 60 ın biraz üstünde olması lazım ama dediğim gibi 30 a geldiğinde yırttım attım listeyi başka türlü olmicaktı

Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha asıl bizim en aşşağıdaki yeni yer süper siz elite beyleri beklerim
    -7 Jurassic Park gibi
    LSX

ONURRBAKI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düz vites olduğunu görünce içim heyecanladı...
    Kesene bereket muhteşem bi otomobil canlanmış yeniden...

HLK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana alma diyenlerden biriydim, ama bizleri dinlemeyip alacağını kafaya yazdığını biliyodum çünkü çocukluktan gelen hastalıktı, hayaldi senin için bir phoenix yellow m3 .. Kötü anları yaşadığında ben askerdeydim ve çok üzülmüştüm ama sabırla, yılmadan ver bütün İKAŞ üyelerinin manevi desteğiyle bu işin altından kalkıcağını biliyodum. Askerden döndüğümde Arenle beni karşıladığınızda gel seni çocukların yanına götürelim demiştiniz, gittik garaja kuzular yatıyodu tabii .. Aptal olmuştum NH ı gördüğümde Kardeşim müthiş emek, müthiş sabırla hayalini gerçekleştirdin ağız tadıyla kazasız belasız kullan ..

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaatımınız cok keyifli kitap yazsanız okuurm

surukleyıcı heyecanlı gercekten

altlara ındıkce hasss hasss*** ınsallah motorda bısı yoktur dıye okuyordum sonra yatakları gordum

gelmıs gecmıs olsun

elınıze saglık cok iyi hayat bulmus elınızde

bu ve bunun gıbı ozel arabaları mahvedenler utansın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cansever hikaye beni de duygulandirdi, sabah ise geldim teslimatlari filan biraktim millet arabasini bi gun gec alicak senin yuzunden
    Bi an whatsapp konusmalarina geri gittim millet kirar doker derken hakliymis
    O kadar emek, (son tampon bukucu serkan kralin eline saglik bu arada)
    Maddi manevi ve isin bi de psikolojik boyutu var
    Ama gunun sonunda herzaman soledigim gibi emuc baska bi duygu
    Nh emuc gercek bir csl den bir csl daha ustun bir arac oldu
    Arenin de soledigi gibi - bir miniden bir miniye bir mini kadar valla harcatti
    Guzel gunlerde kullan kardesim
    Krall, senin başını ne ağrıttım spec listlerde bellisi yok Çok teşekkürler kral, Ne savunuyoduk m3leri sen ben mert konusmalarda 300 sparta şekli e olum m3 var m3 var bu hangi m3

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu tamamen okumak icin eve kosa kosa gittim desem yeridir

Temiz bir m3 alip phoenix yellow boyatmak dusunulemezmiydi? Asik olunasi, mukemmel.
    Aslında benzer bir soruya cevap verdim onu copy paste yapayım hemen

"Valla düşündüm aslında ama şöyle bir durum var. 100 liraya gidip alıcaktık gül gibi arabayı, e renk değişimi olunca komple iç, dış söküp motor indirip öyle boyamak lazım. Araba tertemizde olsa o sökülen kapı çıtalarından fln hayır gelmez hepsinden alıcan tekrar mecbur araba boyandı bitti, E46 M3 lerde motor işi piyango gibi bakımlıda olsa cat diye sarabiliyo bide üstüne sararsa, Hem aynı masrafa geldi, Hem gül gibi arabayı söküp komple boyayıp şasi renginden ettim"

Birde açıkçası arabanın orjinal Phoenix olmasınıda istiyordum içten içe, Sonrasında yapmış bulunduk

Gerçekten yorumunuz için çok teşekkürler

Alıntı FuKu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu gerçekten hiç abartmadan hatta naif bir şekilde özetlemişsin hırsızım kesene bereket gerçekten görenlerin boyun fıtığı olduğu bir ikaş aracı daha çıktı ortaya... Büyük sabır büyük emek ve büyük bir maddi külfetti gerçekten!! Bu arada emüçle emüçe emüçte ve emüç kadar daha da emüç olan bir emüç Allah tekerlerimize daş değdirmesin ceyhan prensim...
    Bacoooo, şimdiye 20b nin kralını yapmıştık bee dimi... Sağol kardeşim benim o zor zamanlarda yanımda olan yegane insanlardan biriydin hakkın ödenmez

Alıntı Escobar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla kanka beni biliyorsun ne kadar hastası olduğumu e46 kasanın. Gerçekten çok büyük emek verdin arabaya hem maddi hem manevi olarak. Süreçte fiziksel olarak yanında olamasam da her zaman buluştuğumuzda, İKAŞ whatstapp ta vs. her daim sabırsızlıkla bekledim aracı. Gel zaman git zaman bu özel renkteki özel arabayı hakkı ile yaptın. Kesene bereket. Dün akşamda konuyu postlarken ki heyecanın beni oldukça mutlu etti. Büyük İKAŞ eventine de birşey kalmadı daha da detaylı fotoğraflarıyla şenlendirirsin buraları Uzun süre güzel günlerden binmen dileği ile. Kazasız belasız kardeşim.
    Kral, M3lerin amansız savunucusu Çok teşekkürler kardesim benim siz olmasanız altından kalkamazdım. Ama seninde bi konu açman lazım bence son boyun bükücüye

Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    renk güzelmiş hayırlı olsun.
    Alıntı HUSNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok temiz olmuş gerçekten. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Kazasız belasız binersiniz inşallah.
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HLK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana alma diyenlerden biriydim, ama bizleri dinlemeyip alacağını kafaya yazdığını biliyodum çünkü çocukluktan gelen hastalıktı, hayaldi senin için bir phoenix yellow m3 .. Kötü anları yaşadığında ben askerdeydim ve çok üzülmüştüm ama sabırla, yılmadan ver bütün İKAŞ üyelerinin manevi desteğiyle bu işin altından kalkıcağını biliyodum. Askerden döndüğümde Arenle beni karşıladığınızda gel seni çocukların yanına götürelim demiştiniz, gittik garaja kuzular yatıyodu tabii .. Aptal olmuştum NH ı gördüğümde Kardeşim müthiş emek, müthiş sabırla hayalini gerçekleştirdin ağız tadıyla kazasız belasız kullan ..
    Kanka sen o zamanları biraz fast forward ettin askerde, gittin araba rodajdaydı geldin yine rodajda hahahahah Kanka alma diyenlerden olmana rağmen bi kerede ben demiştim demedin hep destek oldun TOPRAĞAM. Kardeşim benim iyiki varsın çok teşekkürler.

Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaatımınız cok keyifli kitap yazsanız okuurm

surukleyıcı heyecanlı gercekten

altlara ındıkce hasss hasss*** ınsallah motorda bısı yoktur dıye okuyordum sonra yatakları gordum

gelmıs gecmıs olsun

elınıze saglık cok iyi hayat bulmus elınızde

bu ve bunun gıbı ozel arabaları mahvedenler utansın
    Çok teşekkürler, bende sizin yorumunuzu okuyunca mutlu oldum şimdi gerçekten Türkiyede kıymeti bilinmemiş bir çok özel araba mevcut, Bir tanesini eksiltebildiysek ne mutlu bize
    LSX

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla okuduğum en güzel anlatımdı diyebilirim.Çok ciddiyim hiç bitmesin istedim ki sonradan bunun ne kadar faşizan bir düşünce olduğunu farkettim Aman iyiki bitmiş yıprandınız biraz Allah güle güle kullanmayı nasip etsin gözünüz aydın umarım sorunsuz sıkıntısız hep evlat olarak kalır yanınızda
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Escobar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kral, M3lerin amansız savunucusu Çok teşekkürler kardesim benim siz olmasanız altından kalkamazdım. Ama seninde bi konu açman lazım bence son boyun bükücüye [/QUOTE]

Kanka açıcaz hayırlısı ile güzel fotolarını çekelim geliyor yakında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denecek fazla bi şey yok elinize emeğinize sağlık
    Linea 1.6Mjet

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazınız için teşekkür ederim bana tecrübe oldu. Herşeyiyle sıfır bi 46 m3 sahibi olmuşssunuz. Kader kısmet nasip demekten başka bişey gelmiyor elden .. Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle Teşkrar Maşşallah
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keyifli anlatımla çok güzel bi proje olmuş.Eline sağlık güle güle bin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)