Maşallah melih kardeşim golf'üde avcılarda ara sıra görüyordum bu aracında efsane olmuş kocaman maşallah siyahın asaleti ilk günki parlaklığı![]()
Maşallah melih kardeşim golf'üde avcılarda ara sıra görüyordum bu aracında efsane olmuş kocaman maşallah siyahın asaleti ilk günki parlaklığı![]()
Batuhan YÜKSEL®
Hayırlı olsun Melih hayallere kavusmussun Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin.
Benmde hayalim hep go kart oturma pozisyonuna sahip arabalar. CRX le 1 sene güzel keyfini almıştım şimdi hedef brz, mx5 yada 124 inşallah nasip olur![]()
Meliiiiii maşAllah karşiiimKazasız belasız olsun düğün için satılmayacak olmasınada çok sevindim Yap bi K-Pro
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah Melih, zaten facebooktan her hareketi takipteyim![]()
Maşallah Allah kaza bela vermesin abi güle güle kullan. Modifiye konusunda zevkini beğendiğim nadir insanlardansın, bundan önceki tüm araçlarında her şeyi tam kıvamındaydı, inşallah bunda da aynı şekilde devam edersin. Nazar değmesin.
ep3 candır uzun süre bindim hala aklım ondadırhayırlı olsun kazasız belasız bin
TT CTRCUF STILMS RC
Maşallah BuNe TyperStanceMelih
![]()
Golf çok iyiymiş . kazasız belasız kullanın type R da çok güzel yürür
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
masAllah melıhım guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
İyi günlerde kullan, bende de FN2 yer etti, en keyif aldığım araçtır, umarım bir ara bende hayali bir çalışma yapabilirim![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Allah kaza bela vermesin fazlasıyla güzel bir araç inşallah bir gün bizede nasip olur![]()
Hayırlı olsun Melih hayellere kavuşmak kadar keyifli birşey yok kazasız belasız kullan.
Bence olmazsa olmaz strut king pedal takımı ve pedallar kırmızı aydınlatma sanırsam jdm versiyonlarda vardı Mertcan biliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)