Ceyhan prensim MAŞALLAH öncelikle, şuan en buyuk eksiği jant ben de fr jantı almaman taraftarıyım hepsi aynı oldu dedikleri gibi ufak tefek eksikleri ile nokta duracak yaparız ufak ufak birlikte , güle güle kullan gardaşım.![]()
Ceyhan prensim MAŞALLAH öncelikle, şuan en buyuk eksiği jant ben de fr jantı almaman taraftarıyım hepsi aynı oldu dedikleri gibi ufak tefek eksikleri ile nokta duracak yaparız ufak ufak birlikte , güle güle kullan gardaşım.![]()
VW 1303 S
maşallah,güzel araç.kazasız sürüşler.Fr dışında bir jant alırsan en azından farkın olur diğerlerinden bencede (:
Teşekkür ederim bi yanım öyle diyor bakalım
Kankam sağol patates değil çimento bölümden alıyorum)
Olum bu arada 5. fotoyu sen çekmiştin şimdi niye tam orda çektiğini anladım
Abi sağolasın inşallah
Honda olamaz hele plakalarıabi hre hala aklımda durumları ayarlayım kafanızı şişirecem
Teşekkür ederim öncelikle. Çok kollu jantları genel olarak seviyorum ama 17 sanırım bu küçük gibi geldi gözüme ?
Ya o işe biraz soğuk bakıyorum ama sıkılırsam yapabilirim,teşekkür ederim
Teşekkür ederim cümlemize
bakalım
Gönlüm farklıdan yana ama tamamen içime sinmesi lazım
Teşekkür ederimSiyah kaplama dışında dediklerin aklımda belki difüzör de sol ve sağ iki çıkış olabilir
Senin de Golf vardı sanırım yazılım dp yapmıştın zamanında sana yazacaktım bi aralar bunlar için
Sağol kirvaFiteke özeniyor işte ne yapsın
Dediklerin aklımda bakalım dostum
Gayet güzel olmuş araba ama 1 tık büyüğü olsa ya da biraz daha düşşeymiş dedirtti banaTeşekkür ederim
A8 i ekledim listeye
Teşekkür ederim herkese![]()
Aracınıza maşallah.. Allah kaza bela vermesin renk seçiminiz en mantıklısı olmuş beyaz çok sönük duruyor. Jant konusunda benim fikrim bu olurdu ama bu ilandakı siyah gunmetalide var ama sitede denk gelemedim jantçıların çogunda olan ama cogu arabada takılı olmayan bi jant https://www.sahibinden.com/ilan/yede...88421307/detay düşünün derim. Fr jantının ilk başlarda replikası yoktu oda cıktı son 1 aydır bütün leonlar fr jantlı olduFR jantı takmayın derim
Only Flying is Better AKÇAY
Stance Works
Maşallah güzel olmuş kazasız belasiz
EVOLUTION X
ekk
Öncelikle teşekkür ederim Allah cümlemize kaza bela vermesin.
FR jantı en son çare dediğim gibi gönlüm farklı bi jant takmaktan yana bakalım artık
Teşekkür ederim
Artık sıra arkada![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)