kazasız belasız, acaba kapı cam çerçevelerini piano siyah kaplasan tek parca görüntü olur camlarla hoş olmazmı ?
kazasız belasız, acaba kapı cam çerçevelerini piano siyah kaplasan tek parca görüntü olur camlarla hoş olmazmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ben geçen hafta 1 hafta içinde 1800km yol yaptım i10 benzinli ile.
uzun yolda çok yordu beni. tam bir şehir içi arabası.
1.2 go manual versiyonu belki daha keyifli olabilir ama 1.0 ile uzun yol çekilmiyor. 120-130 bandında kullandığınızda ise normal 1.6 kadar yakıyor.
Otomobil sürmekten zevk aldığım için, ben yorgunluk hissetmiyorum. Bana kalsa 70 km hızla bile o yolu giderim. Araba sürmek en büyük hobim. Gidilecek yerler bahane benim için. Ben sürmeyi seviyorum.
3 Temmuz 2016 tarihinde, yeni Osmangazi köprüsünüde kulanarak, 4 saat 3 dakikada Akçaydan Kartal köprüsüne gelmiştim. Buna tüm molalar ve yakıt ikmalleri dahildir. Ortalama 100 km hızla ilerlediğim bu yolculukta aracım 8,4 litre lpg yakıt tüketimi yapmış. 393 km yol tepmişim. 4000 devirde sık sık arabayı sıkıştırdım. Özellikle Balıkesir rampaları aracımın en çok zorlandığı noktalardı. Ayrıca 2 adet BlaBlacar yolcumda vardı. Lafın özü, Arabayı en zorladığım zamanda bile 20 kuruş tüketimin üstüne çıkamadım.
![]()
Evet değerli arkadaşlar, Son gücellemelerimden bahsedeyim.
Öncelikle evde boş duran Sj4000 aksiyon kameramı, Arabama bağladım. Böylelikle, oluşacak bir ters durumda kanıtım olacak.
![]()
Kamera ile ilk deneme sürüşüm.
Aracıma Petlas Pt535 lastik almıştım. Bu lastikle yaptığım testlerde tüketim artışını çıkarabildim. Arabam Şahir içi 100 km yolda 8,4 litre yakıt tüketimine ulaşmış. Eskiden bu değer 7,4 litre idi. Yine 2500 devirde sabit hızla otoban kullanımlarında 7,4 litreye ulaşmış. Yani eskiden 6,8 litreden 7,4 litreye çıkmışız. Tabi bu LPG tüketimleri. Benzin tüketimini ölçmedim.
Arabamın 0-100 hızlanması, Peşim opşin söylüyüm. Rampa yukarı hızlanıyorum.
maşallah ne güzel motor sesi var![]()
Aytenimin 1.0 benzinde iken hızlanması, Lpg tankı dolumu ve bedava kostikli kostikli yıkanması.
Videolar gayet keyifli. Bizlere de aldıracaksın yakında birer AyTen
Yalnız ilk fırsatta o petlas'lardan kurtul derim. E sınıfı yakıt tüketimi mi olur, sanki ultra performans lastiği. Ayrıca 4mevsim olayı da hikaye, zira crossclimate gibi kış lastiği onayı yok diye biliyorum.
O ebatta Goodyear EfficientGrip gayet uygun fiyatlı. Bunları elden çıkarıp daha iyi bi marka alınabilir. letgo'dan çok rahat satılır.
Goodyear EfficientGrip Compact 175/65R14 82T - KolayOto
Bu arada şu aracın fiyatı normal midir?
Cookies and JavaScript support required
Bu adamı biliyoruz, nakite ihtiyacı var. Elinde bu arabadan 2 3 tane var. Piyasa değerinin altında satıyor. Arkadaşlar almak istedi fakat bütçeleri yetmiyor. Bu arabalar şirket aracı veya kiralık kullanılmış. Kiralık LPG araç kullanımı yasaklandığı için bu amaçla alınan i10lar elde kaldı. Eğer nakit sıkıntın yoksa kaçırma al derim. Ama adamın şahsen tanımıyorum ve kefil olamam. Sadece arkadaşlarımın yalancısıyım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)