Hayırlı olsun allah kaza bela vermesinin birşey sormak istiyorum çok fena bi ikilemde kaldım i10 1.0 litre ile seat ıbıza 1.0 litre arasındayım böyle bişey araştırdınızmı _?
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesinin birşey sormak istiyorum çok fena bi ikilemde kaldım i10 1.0 litre ile seat ıbıza 1.0 litre arasındayım böyle bişey araştırdınızmı _?
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
Komşumda ibiza var. Geçen sene aldi. Ben hic haz etmiyorum. Hyundai yine turkiyede uretilen bir araba. En boş hali bile direksiyonda bir suru tuşu var.
Komşumda ibiza var. Geçen sene aldi. Ben hic haz etmiyorum. Hyundai yine turkiyede uretilen bir araba. En boş hali bile direksiyonda bir suru tuşu var.
DashCommand ile arabanın LPG yakıt tüketimini gördüm. Ne zaman ne yapıyor, hangi devir de ne yakıyor görüyorsun.
Süper yaaessegin koduu
Masallah
Bugüne kadar izlediğim en iyi yakıt inceleme videosu sektöre ilham olmuşsunuz![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Arabamı kaskoya verdim. Arka bagajı değişecek. Onun yerinede ikame olarak bu ara bayı verdiler.
Bu Opel corsa 1.2 essentia ile idare edeceğiz![]()
![]()
Arabanın arkasındaki hasar.
![]()
Dash command ve Obd2 adaptörü kullanarak 85 beygrlik 1.2 Opel corsanın tüketimini sınadım. Sonuc 5.6
![]()
Beyler araba için bir 10 bin km geri dönüşü yazdım.
UberJager Luftwaffe Blogger: Hyundai i10 1.0 Blue 10,000 Km Raporu
@UberJager ben obd'ye pek güvenemiyorum, düzlükte yaptığım denemede benim aracın max hp değerini 190hp gösterdiğinden beri şüphem var. Farklı araçlarla karşılaştırıp teyid etmekte fayda var.
Bebişim ne yaptılar sana böyle...Perşembe hayırlısı ile verecekler.
Bagaj kapağı değiştiriliyor, tampon Otokingde onarılıyor.
![]()
Arabamın anlık bilgilerini kaydettim. Anlık her bilgiyi görebilirsiniz.
Aytenin Otoban sefhası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)