maşallah çok güzel araba.uzun zamandır bu şekilde görselliğini koruyan bir araç olduğunu biliyorum.denk geliyordum nette.jant-basıklık tam kıvamında.kazasız belasız.
Printable View
maşallah çok güzel araba.uzun zamandır bu şekilde görselliğini koruyan bir araç olduğunu biliyorum.denk geliyordum nette.jant-basıklık tam kıvamında.kazasız belasız.
masallah, bu sekilde bir 106 nin degerini gercekten bilen birinde olmasida ayrica guzel.
Merhaba Can Bey, aracınız çok güzel maşallah. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın. Teşekkürler :D
Maşallah çok hoş gözüküyor. Kazasız belasız.
Masallah kazasiz belasiz
Maşallah araç çok güzel, tek tavsiyem aynı desende bir takım lastik alman olur.
maşallah hacım Gzd hep formunda, dertsiz tasasız hep cilalı binmen dileğiyle :D
En sevdiğim siyah maşallah.
iyi günlerde kullan abi ;)
Saolasın kardeşim teşekkür ederim:)
Allah razı olsun çok teşekkür ederim...
Allah razı olsun teşekkür ederim iyi dileklerin için bakımdan çok daha fazlasını istiyor..
Saolasın Emrecim 106 eskimez diye düşünüyorum bende..:)
Erenim saolasın..:)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
Amin :) Çok teşekkürler..
Virajı çok iyi bir araba bana görede limitleri aşmazsan tabii:)Teşekkür ederim
Burak Allah nazardan saklasın diyelim kardeşim dikkat çekiyor ilgi çekiyor tabii ama sürekli dua okur vaziyetteyim yolda..:)
Çok teşekkür ederim..:)
Fatihcim koltuklarımın durumu iyi olmasa düşünürdüm belki ama şu an gündemde yok başlık deri:) Fiyatlarıda çok uçuk o yüzden gereksiz..
Çok teşekkür ederim:)
Amin teşekkürler..
Yorum çok iyi olmuş:) Teşekkür ederim
Umarım böyle devam eder ona olan sevgim:)
Saolasın Cano:D
Erdem teşekkür ederim
Saolasın kardeşim Kıprısa selam:)
Elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum bende değerini bilen insanların kullanmış olması sebebiyle tercih etmiştim bu aracı iyi düşünceleirn için teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim böyle yorumlar motive ediyor gerçekten :)
Meto saolasın canım benim..
Çok saolasın:)
Solasın Erhan..
Tşekkür ederim evet arka lastikleri değişicek en kısa zamanda..
Saolun sizlerin böyle beğenmesi beni çok mutlu ediyor teşekkürler..
Solasın Oğuzum:)Darısı senin başına
Maşallah Can Allah Kaza bela vermesin çok şık bence şahsi fikrim direksiyonuda orjinale dön
Maşallah temiz ve orijinal 106 başka oluyor. :)
Maşallah , çok temizdi daha da güzelleşiyor inşallah uzun seneler saklar bu şekilde binmeye devam edersiniz.
abi maşşalah vallahi 106 aldıran cinsten... içimde uktedir 106 heleki bu temizlikte olması satmaya karar verirsen belki anlaşırız :))
maşallah kazasız cezasız belasız günlerde binin.
Maşallah kazasız belasız GZD iyidir.
erhan kim erhan :)
Maşallah çok güzel ve temiz 106 , kazasız belasız cezasız :D Kullanmanız dileğiyle
Valla abi araba zaten beğendiğimiz güzel bir araçtı.Ama sana geçtiğinden beri bi acayip oldu yav.Tek kelimeyle adama 106 aldırır başka bişey değil.Maşallah Allah tekerini hep düz bastırsın:)
Maşallah, Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullanın.. Denk gelirse canlı canlı görürüz inşallah.. :)