Saolasın Sinan teşekkür ederim..
Saolasın Alim :) Allah razı olsun 208de efsaneler arasında yerini alıcak senin elinde...:)
Printable View
..............
en begendıgım jant ve far stop kombinasyonu
maşallah mermi :)
Çok güzel bir arabaya sahipsin abicim, her fotoğrafını gördüğümde daha çok beğeniyorum aracını :) Allah kaza bela vermesin :)
maşallah mermi gibi duruyor
maşallah nadir temizlikte kalanlardan, nazar boncuğunu eksik etme kazasız belasız binersin inşallah :)
Saolasın teşekkür ederim..
Allah razı olsun kombin gerçekten iyi bende çok beğeniyorum moretta bi ara acaba nasıl demiştim kendi kendime ama gerek olmadığını düşünüyorum şimdi:) İyi dileklerin içinde teşekkür ederim..
Allah razı olsun kardeşim çok daha iyileri senin olsun..
Saolun çok teşekkürler...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua hiç eksik etmiyoruz kendisinin üzerinden..
Maşallah ya silah gibi
41 kere maşallah kardeşim.
Yandım ya iciyle disiyla ne guzel 106 mış :) Nazar değmesin. Arka egzostun görüntüsü dışında herseyiyle dört dörtlük
Kazım saolasın çok teşekkür ederim çok güzel tespit:)
Saolasın kardeşim dahada parlamak için sana uğramak istiyorum:D
Ahahahaha:) yandım yandım :D Saolasın teşekkür ederim egzost fotoğraflarda böyle aslında yakında göz zevkini çok bozmuyor..
Maşallah 41 kere eski uu 106 nin sahibi harun kardesim surekli soyler gzd nin satilmasini bekliyorum diye hakkaten 306 asigi olmasam 106 aldiran cinsten fransaya gittim muzesini bile gezdim toplasam 3 tane 106 4 5 tanede 306 gordum cok uzuldum neyseki biz kiymet biliyoruz cok sukur Allah a kazasiz belasiz cezasiz binmek nasip olsun abi
Onur teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim..Bizler yurtdışına göre daha çok kıymetini biliyoruz böyle kupon araçların,bende elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum böyle temiz kalsın diye.Arkadaşınla tanışmak isterim satma niyetim olduğunda gönülden isteyen bakabilecek birine vermek benimde bu arabayla ilgili en büyük isteklerimden..
Maşallah abi kazasız belasız
Maşallah bu aracı İstanbuldan biliyorum demek izmir'de size nasip oldu hayırlı uğurlu kazasız belasız sürüşler dilerim her peugeot hastasının binmek istiyeceği türden maşallah tekrardan efsaneydi bilirim
Maşallah kardeşim güzel çekim olmuş 106 ya dicek bişey yok zaten kazasız belasız :)
vallahı her gun bellı aralıklarla gırıp bakıyorum resımlerıne makınanın harbıden mermı gıbı kazasız belasız tekerıne taş degmesın ıns. satmak ıstersenız talıp olurum
Saolasın kardeşim Allah razı olsun Görkemle pasımızı atalım dedik:) Sana veriyo odunu foto çekicektik aramıyo diye Ekonomi bakanı hakediyo çekilmeyi boş vaktinde dönmeden ayarlayın bi çekim...:)
Teşekkür ederim Sedat böyle beğenenlerin olması beni fazlasıyla mutlu ediyor şu an için böyle bir niyetim yok olursa senin gibi gönülden isteyen birinin olması için ulaşırım sana..