Maşallah abi beğendiğim nadir 106 lardan birisi GZD.Sasalı'da bi cuma akşamı canlı da görmüştüm canlı daha güzel kendisi :D allah kaza bela vermesin
Printable View
Maşallah abi beğendiğim nadir 106 lardan birisi GZD.Sasalı'da bi cuma akşamı canlı da görmüştüm canlı daha güzel kendisi :D allah kaza bela vermesin
Eskidende iyi ellerdeydi şimdide iyi ele geçmiş, hayırlı olsun kazasız belasız kullanın maşallah :) çiçek çiçek
Masallah Can Abim Cok İyi :)
Hay maşallah. ALLAH nazarlardan korusun kazasız belasız abi çok iyi duruyor :)
maşallah görseliyle bi hayli terbiyeci zaten filtre egzoz hali de yeter, kazasız belasız inşallah.
böyle 106 ya can kurban Allah kaza bela vermesin en beğendiğim 106 lardan maşallahı var
Maşallah abi facebooktan tedavi ediyorsun zaten beni allah nazarlardan korusun kısmetse bende önümüz deki yaza girerken ömürlük bir 106 sahibi olmak istiyorum :)
Erdem teşekkür ederim kardeşim saolasın,bu direksiyonu özellikle taktım tam gokart direksiyonu:) Açıkcası orjinal direksiyon çok büyük ve kaba geliyor toppowerdan sonra..
Aynen öyle kardeşim temizi orjinali çok zevkli teşekkür ederm iyi niyetin için:)
Allah razı olsun teşekkür ederim inşAllah hep böyle kalır bu araçla ilgili tek istediğim bu..
Saolasın kardeşim öyle bir niyetim olursa temiz bakabilecek birine vermek ilk tercihim:)
Çok teşekkür ederim..
Saolasın sametcim..:)
Eren miydi:D
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
Mertcim çok teşekkür ederim senin gibi bu işe gönül vermiş kişiler beğenince çok daha mutlu oluyorum yaptıklarım için çok saol iyi dileklerin için..:)
Saolasın teşekkür ederim inşAllah denk geliriz tanışma fırsatımız olur..
Çok saolasın kardeşim teşekkür ederim..
Eskiden iyiydi şimdi daha iyi cümlesini duymak inanılmaz mutlu edici çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..:)
Saolasın Erdim:)
Saolasın kardeşim teşekkür ederim çok daha iyileri senin olsun..
Çok saolasın çok teşekkür ederim..:)
Okan saolasın çok teşekkürler
Mert saolasın kardeşim ömürlük 106 candır:D
Maşallah Can abim, herşey olması gerektiği gibi:icon_tup: İnşallah birgün canlı görmekte nasip olur
Abim maşallah gzd ye herşeyiyle cok begeniyorum 106lar arasında kafaya oynicak arabalardan kesinlikle. İlerleyen zamanlarda bi deri nubuk koyarsan tam anlamıyla nokta olur bence :)
Allah razı olsun Alpcim çok teşekkür ederim bu kadar yakın oturupda görüşemeyen ikiş insan daha olamaz heralde:) Artık bi cila günü gecesi falan yapalım diyorum..
Cihanım senin gibi bu işi bilen meraklı kardeşlerimin beğenmesi beni çok mutlu ediyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim artık sende hızlansan diyorum:D
Erkek evlat MAŞALLAH
Önceden de hasta olduğum bir 106'ydı şimdi de öyle. Sizin gibi değerini bilecek insanlara gitmesi sevindirici böyle arabaların. Maşallah abi Allah kaza bela göstermesin maşallah GZD'ye.
Maşallah Allah kaza bela vermesin abi gerçekten çok şık duruyor. Güle güle kullan.
Güle güle kullanın. Fırsatınız olursa o şekilli egzozun sesini de duyacağımız kısa bir video isteriz.
Kasabım senin 106 sevgine hayran kaldım benim arabayla:) Cansın....
Ahahha:) Siyahda iyidir:D
Amin kardeşim saolasın sizlerden duyduklarım en büyük mükafat benim için emeğimin karşılığını hiç boşa çıkarmadı elimden geldiğince böyle koruyup kollayacağım Allahın izniyle..
Saolasın kardeşim Allah razı olsun yeni bişey yapma vakti gelmedi mi senin içinde:)
Bende istiyorum öyle güzel bi video denk gelip çeken olmadı bi türlü:)Teşekkür ederim..
Maşallah can mükemmel bakmışsın araca ... :)
Maaşallah kardeşim çok diri duruyor
Kazasız belasız keyifli sürüşler