..............
Konu hndcrx tarafından (11-05-2019 Saat 14:23 ) değiştirilmiştir.
en begendıgım jant ve far stop kombinasyonu
maşallah mermi![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Çok güzel bir arabaya sahipsin abicim, her fotoğrafını gördüğümde daha çok beğeniyorum aracınıAllah kaza bela vermesin
![]()
maşallah mermi gibi duruyor
YamahA Xmax 250 ABS
maşallah nadir temizlikte kalanlardan, nazar boncuğunu eksik etme kazasız belasız binersin inşallah![]()
Saolasın teşekkür ederim..
Allah razı olsun kombin gerçekten iyi bende çok beğeniyorum moretta bi ara acaba nasıl demiştim kendi kendime ama gerek olmadığını düşünüyorum şimdiİyi dileklerin içinde teşekkür ederim..
Allah razı olsun kardeşim çok daha iyileri senin olsun..
Saolun çok teşekkürler...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim dua hiç eksik etmiyoruz kendisinin üzerinden..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah ya silah gibi
EVOLUTION X
Yandım ya iciyle disiyla ne guzel 106 mışNazar değmesin. Arka egzostun görüntüsü dışında herseyiyle dört dörtlük
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Kazım saolasın çok teşekkür ederim çok güzel tespit
Saolasın kardeşim dahada parlamak için sana uğramak istiyorum
Ahahahahayandım yandım
Saolasın teşekkür ederim egzost fotoğraflarda böyle aslında yakında göz zevkini çok bozmuyor..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah 41 kere eski uu 106 nin sahibi harun kardesim surekli soyler gzd nin satilmasini bekliyorum diye hakkaten 306 asigi olmasam 106 aldiran cinsten fransaya gittim muzesini bile gezdim toplasam 3 tane 106 4 5 tanede 306 gordum cok uzuldum neyseki biz kiymet biliyoruz cok sukur Allah a kazasiz belasiz cezasiz binmek nasip olsun abi
Peugeot Sport 306 GTI
Onur teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim..Bizler yurtdışına göre daha çok kıymetini biliyoruz böyle kupon araçların,bende elimden geldiğince kollamaya çalışıyorum böyle temiz kalsın diye.Arkadaşınla tanışmak isterim satma niyetim olduğunda gönülden isteyen bakabilecek birine vermek benimde bu arabayla ilgili en büyük isteklerimden..
ALLAH VAR GAM YOK..
Maşallah bu aracı İstanbuldan biliyorum demek izmir'de size nasip oldu hayırlı uğurlu kazasız belasız sürüşler dilerim her peugeot hastasının binmek istiyeceği türden maşallah tekrardan efsaneydi bilirim
Batuhan YÜKSEL®
vallahı her gun bellı aralıklarla gırıp bakıyorum resımlerıne makınanın harbıden mermı gıbı kazasız belasız tekerıne taş degmesın ıns. satmak ıstersenız talıp olurum
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
Saolasın kardeşim Allah razı olsun Görkemle pasımızı atalım dedikSana veriyo odunu foto çekicektik aramıyo diye Ekonomi bakanı hakediyo çekilmeyi boş vaktinde dönmeden ayarlayın bi çekim...
Teşekkür ederim Sedat böyle beğenenlerin olması beni fazlasıyla mutlu ediyor şu an için böyle bir niyetim yok olursa senin gibi gönülden isteyen birinin olması için ulaşırım sana..
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)