Maşallah kazasız belasız bır gun su aracı gun yuzune cıkarda terbiyeci görsün senın terbiyesiz ıkı kara yan yana ......:=)))) seviyorum seni
Printable View
Maşallah kazasız belasız bır gun su aracı gun yuzune cıkarda terbiyeci görsün senın terbiyesiz ıkı kara yan yana ......:=)))) seviyorum seni
:icon_tup:Masallah Can Abim Siyahın En Guzel Hali 'GZD' 106 lar icinde en cok hosuma gidenlerden Ama sende baska bi guzel Allah kaza bela vermesin Masallah Geregini fazlasiyla yapiyosun Eline Saglık :)
Sen burdada mı çıktın harbiden rahat vermiyosun arkadaş bi düş ya bi giiiiit:D Çıkartıyoruz hacı o kadarda değil sende iyi ki bi garaj fotosu attık..
Allah razı olsun kardeşim elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum ufak tefek elden geldiğince makyajlıyoruz işte hobi amaçlı:) Allahım kimin gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin inşAllah..Seviliyorsun fazlasıyla sende bu iyi niyet olduğu sürece baş tacısın..
MaşAllah kardesim legend siyahlardan :) Gözün gibide bakiosun emegine saglik seviliyorsun :)
sat honda al şaka lenn Maşallah
Saolasın kardeşim Allah razı olsun Usb yi hâla yollamadın:D
Abi sabah sabah yazdığını görünce heyecan yaptım bırak hondayı pejoyu özlettin kendini:) Kısmetse dönücez hondaya..
Aynı duyguları bende yaşadım kanka:)
maşallah nazar değmesin çiçek gibi bi sparco koltuk eksik
Masallah cok sade cok şık bi araba olmus. Kazasiz belasiz keyifle kullanirsiniz umarim :)
İstanbulun GöZDesiydi , şimdi ellerinde İzmirin GöZDesi oldu kanka , maşallah kazasız belasız :icon_tup:
MaşAllah Abim .
İzmir çok sıcak:D:D
http://i67.tinypic.com/wj6yxi.jpg
Allah Razı Olsun Abim Bende Seni Öyle Kalpler Bir :)
masallah aracınıza cok guzel duruyor :)
Masallah allah kaza bela vermesin. Çok güzel ve diri duruyor :)