Aracım 2.0 motor olup 147hp dir araçta sadece aem hava filtresi orta susturucu iptali var. Daha önce Ford focus ondan önce de megane 1 aracımız vardı onların da konuları vardı ama epey süredir giremiyordum silinmiş sanırım.
Bunlar eski araçlarımız:
![]()
Aracım 2.0 motor olup 147hp dir araçta sadece aem hava filtresi orta susturucu iptali var. Daha önce Ford focus ondan önce de megane 1 aracımız vardı onların da konuları vardı ama epey süredir giremiyordum silinmiş sanırım.
Bunlar eski araçlarımız:
![]()
Aydınlatır mısın F7r da 150 ve 140 hp biliyorum daha önce, bu hangi motor kodlu araç 147 ilk defa duydum da,
maşallah araca bu arada..
edit. buldum 147 versiyonu .![]()
147 ve 150 aynı motor.
Biri EU normu ps
öbürü İngiliz normu hp
Baktığınız döküman kaynağı İngilizse 147hp, başka bir kaynaksa 150ps tir.
Aracınızın hatları temizliği ve orijinalliği güzel muhafaza edilmiş. Jantlar teknik bir jant mı bilmiyorum görsel olarak güzel duruyorlar ama oem jant veya yakışan Speedline bir jant da şık duracaktır.
İç ve motor aksamında fotoğraflarını görmek isteriz ilerleyen zamanlarda. İyi günler ile kullanın.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Maşallah çok güzel
Masallah @CenkB![]()
Taze duruyor kazasız belasız
EVOLUTION X
@ES353 Kes![]()
Maşallah kardeşim güzel bir araba almışsın cenk gözü gibi bakardı.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Maşallah araç güzel gözüküyor 2. aracım 1.6 16v megane coupe du o bile çok zevkli bi araçtı f7r keyfini tahmin etmek zor değil kazasız belasız.
Maşallah, çok temiz araba aldınız, görsel olarak en çok beğendiğim f7r diyebilirim![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Tezgahımdan geçen araçlardan birisidir kendileri. Kasa olarak en düzgün f7r aracımdı sk. burnumun dibinde olması ve iyi bakılması güzel.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)