User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Megane coupe F7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araba efsane duruyor güle güle kullanın lütfen dediğimi yanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istiyorum 206 almadan önce çok fazla megane coupe baktım kime sorsam o bilmemne arabası korna yemekten bıkarsın diye soğuttular arabadan çok çok sevdiğim bir arabadır halbuki bu sebeplerden dolayı vazgeçtim. bende 1-2 defa durumun doğruluğunu kanıtlayan olayla karşılaştım. bu konu hakkında yorumunuzu çok merak ediyorum tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. isterseniz mesajımı da silebilirim.
    99' 206 XS Black [Sold]
    06' 1.5 DCi Clio III Grey
    [Sold]

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araba efsane duruyor güle güle kullanın lütfen dediğimi yanlış anlamayın çok özür dileyerek sormak istiyorum 206 almadan önce çok fazla megane coupe baktım kime sorsam o bilmemne arabası korna yemekten bıkarsın diye soğuttular arabadan çok çok sevdiğim bir arabadır halbuki bu sebeplerden dolayı vazgeçtim. bende 1-2 defa durumun doğruluğunu kanıtlayan olayla karşılaştım. bu konu hakkında yorumunuzu çok merak ediyorum tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın. isterseniz mesajımı da silebilirim.
    2 sene meşhur tro sarısı denen megane coupeye bindim Ankara'da, hiç bi olayla karşılaşmadım. Kaldı ki insanların düşüncelerine göre hareket etme sakın, kim ne derse desin sen keyif alıyorsan olay orada biter. Tek sıkıntı kızılaya girdiğim zaman yaşlı amcalar teyzeler taksi sanıp durdurmaya kalkıyorlardı O fiyatlara alınabilecek en güzel ve keyifli araçlardandır.

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araca 2 sene kadar bindim. Hiç öyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Komşunun taksi çıkması mı? demesi zoruma gitmişti biraz.
    Onun dışında taksi sanıp çevirmeye çalışıyorlar.
    Kesinlikle verdiği keyif özellikle F7R ın verdiği keyif bambaşka. Bence olsa bile insanların sözlerine göre hareket etmekdense keyfine bakmak daha mantıklı.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tırolar artık cooper a biniyorlar parayı buldular haydi cooper piyasasını gebertip birer tane S alalım

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PULAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tırolar artık cooper a biniyorlar parayı buldular haydi cooper piyasasını gebertip birer tane S alalım
    Abi bakınıyorum zaten.
    Var gözüme çarpan bir kaçtane s Uyar bana sağda solda yayalım.

Batuhan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kasa megane bir türlü sevemedim oldum olası ama üstündeki jantları bi değişik olmuş benim bile hoşuma gitti valla maşallah
    Batuhan YÜKSEL®

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah kazasız belasız..

Burak61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla benden önce arkadaşlar cevabı vermiş o denilenler eskide kaldı kornayı bilmem de kaşınıp basanları çok pis harcayınca saygıdan korna basanları çok gördüm

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Batuhan67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kasa megane bir türlü sevemedim oldum olası ama üstündeki jantları bi değişik olmuş benim bile hoşuma gitti valla maşallah
    O jantları 230 tl ye almıştım zamanında şimdi aynılarından arıyorum yok hiç

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler