güzel araç
Forumda senin hangi konuna denk gelsem akıllarda bir evlat clio beliriyor abiOtoparkın olduğu caddeden geçerken insan dönüpte bir mec'e bakmadan geçmiyor, genelde brandalı dursada canlıda görünce rengi beni çok etkilemişti. Tek isteğim bu arabanın gümüş gri volk te37'li olarak durması, ama bu haliylede hiç fena değil. Maşallah, Rabbim kaza bela vermesin..
![]()
Çok teşekkürler
Allah razı olsun kardeşim kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz beğiniliyorsa ne mutluTe37 den vazgeçemmin sebebi çok klişe olması farklılık candır
Çok teşekkürler aldığımızdan beri mevcutta fazla güncelleme yapamıyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Canlı olarak e5 te gördüm MaşAllah abi Allah kaza bela göstermesin.
Maşallah MEC'e Melihcim severek takip ediyoruz insta'dan![]()
///
E36 3.20 Coupe
Renk süper, jantlar müthiş, ama ufak dokunuşlarda çok daha kaliteli durabilir. Mesela bu araç bende olsa önlere de spacer koyar ön-arkayı dengelerdim. Maşbiyeldeki ekleri sökerdim. Biliyorum güzel para ama o farları da ph2'ye çevirip dış görünüşü tamamlardım.
2014'te önceki aracımla, Ataköy'de ışıklarda dururken, gereksiz hızlı ve serseri bir S2000'in arabama vurmasıyla tüm S2000'cilerden bir anda soğumuştum. Ama bu araç ve sahibi benim tüm olumsuz fikirlerimi değiştirdi.![]()
Maşallah, allah kaza bela vermesin..
1881 - 193∞
Melih-Ö İstinye parkta bebek arabası ile yanlarken görüldü selam veridi buradan da selam olsun![]()
1881 - 193∞
Renk ve jantların uyumu muhteşem duruyor, severek takip ediyorum. Allah kaza bela vermesin abi, Kuzey beyi direksiyonda görmek dileğiyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)