Tekrar ve 4. Kez Palio Sporting sahibi oldum.
Biraz hızlı olsun, nisbeten uygun fiyatlı olsun, çok da üzmesin, gerektiğinde şakacı bir mizacı olsun diye isteyerek'den vectra 2.5 v6 lara volvo s40 t4 lere hatta 94 astra gsi lara baktım. Ama istediğim düzgünlükde aracı bulamadım.
Rastlantı eseri buna çattık anlaştık aldık, açıkcası herzaman sporting lerimden çok memnun kalmıştım, tekrar o eğlenceli günlere dönmek güzel oldu
Lpg siz ve tamamen boyasız'ına rastlamam da cabası.
Alıp eve getirdikten sonra bir ölçüm yaptırıp ne durumdayız görmek istedim ama malesef çorlu da çok da sağlıklı bi dyno yok
Baskı balatanın arada sızlandığını hissedince hemen değiştirdim. Onu değiştirirken şanzıman kulaklarını da yeniledim. Gerçi kötü değillerdi ama illaki bu kronik sorun yakın zamanda çıkacakdı karşıma.
Yine illaki sorun çıkaracağını bildiğim kelebek boğazını söküp temizledim
Akabinde orjinal egsoz sistemine şimdiye kadar önce48 lik sonra 51 lik düz boru sonda otto sundan ortayı takıp tek tek boru değişimin den tutunda belki 7 yada 8 çeşit atraksiyon yapıp sadece katalizörü sökmekten aldığım randıman dan fazlasının olmadığını gördüğümden sadece katalizör'ü söküp gerisini orjinal bıraktım. Önceki sportinglerim tecrübe oldu
Elimin sığdığı kadarıyla nemli bezlerle motoru temizledim
Sonra daha önceki sportinglerime de uyguladığım pimaş powerşeklinde filtre borusunu uyguladım. Sistem tamamen mağara teknolojisi ama gidiş ve reaksiyon müthiş
Teknolojimiz okadar taş devri ki gaz kelebeğinin üstüne motorsiklet şambrelin den conta kesiyorum. Boru kelebeğin üstüne net olarak otursun diye.
Ölçümler biçimlendirmeler ler ler lar lar
Benim içime sindi. Görevini çok güzel yapıyor ama önde bir yer bulsam kesmeden biçmeden bi şnorkel yapıcam
Ön arka balataları söktüm ömürleri yarı yarıya gibiydi onlarıda değiştirdim . Yağı da indirip castrol edge 10 40 ı dayadım kafam rahat etti.
Herşey bittiğinde, kış ,yere çiğ düşmesi, geceleri sıfırın altına düşen sıcaklıkla asfaltın güvensiz olması ile diğer araçlarımın yanında kış uykusuna yatırdım. Yazın tadını çıkartırız nasipse
![]()