Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın![]()
Hayırlı olsun, rengi duruşu çok güzel.Maşallah... Pimaş Power orjinal bir fikirmiş çok yaratıcı olmuş![]()
maşallah nazar değermesin.
zamanında hep düşünürdüm tofaş bu arabayı neden 3 kapılı yapmadı palio vandan çevirme gibi diye.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Hayırlı olsun Palio Sporting gorunce aklima siz geliyorsunuzPimasin verdigi sesi hic bi kit vermiyo
![]()
Hayırlı uğurlu olsun.Zevkli bi alet olduğunu okumuştum hep. Far karartma ve mercek yakışır bence.![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Masallah sportinge güle güle kazasız belasız binin. Kullandığınız alüminyum malzeme ısı yalıtımlı mı? Değilse zaten iletken bir malzeme olduğu için ısıyı üzerine toplayacaktır.
Onun yerine siyah renkte ısı yalıtımlı sprey boya kullanabilirsiniz daha orijinal durur sanki. Fakat boyanın asbest içermediğinden emin olmak kaydıyla.
Edit:Kendi kendimi trolliycem şimdi. Pimaş yapısı gereği fazla ısı çekmez sanırım. Bir miktar siyah sprey boya kafi bence. Evet son kararım. Tabi zevk sizin)
Konu gan tarafından (15-12-2016 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.
Aldığım kişi tam bir fiat müşterisi. Hep sıfır alıp 10 15 sene binmiş biri. Şuan da da doblo nun sıfırını almış. Araç kusursuz şekilde beni beklemiş :)
Daha önceki sportinglerimden 2 önceki olan zr plakalı sporting ime far karartma yapmıştım.
O aracımda şu şekildeydi
Aynı zamanda sırf keyfi r81 honda kırmızısına boyatmıştım
Abi maşşallah imrendim vallahi
cocuklukta ilk sıfır arabamız gri bir palio 1.4 du cok ıcımde ukte kaldı
sonra 307 aldık oda aklımın kosesındeydı hep nasip oldu baska bir 307 aldım sımdı bınıyorum cok sukur
fotoğraflara bakıp bı ıcım gıcıklandı hemen palio ılanlarına bı bakıyorum![]()
Yaklaşık 13 14 sene önce ben de almıştım 1.4 el modelini. 2 seneye yakın canını ala ala kullanmıştım. O dönem bu şekil duygu ulaş pozu vermek modaydı hahaha
1.6 hl modelini de almıştım. Bazı eski 1.6 16v clio sportcular iyi hatırlar
1.2 van modeli 1.3 multijet i 4 tane sporting i 1.6 hl si 1.4 el si derken heralde bi 9 yada 10 tane palio almış binmişimdir
Palio denilince bi sen birde @DrageR yavuz abi geliyor aklıma.
Allah kaza bela vermesin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)