sorunsuz bir pist günü geçirmek ayrı keyif vermiştir, emeklerine sağlık abi
Warm Hatch
Hot Hatch
goodyearlı son hali çok p.ç olmuş beee.
jantlar harika keşke et si tam olsaydıda spacera gerek kalmasaydı
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
yanaklı hali enfes ben de böyle etli butlu seviyorum
jant beyaz kaliper kırmızı resmen bağırıyor
maaşallah
Tesla Model Y Sr
Doğrusu rakama ben de bi tık şaşırdım. Gerçi lastikçiye internetteki fiyatları göstererek biraz fiyat kırdırdım, yoksa ben lastik başı 4'e yakın rakamlar bekliyordum.
Çok teşekkürler ayrıca.
Kesinlikle, sorunsuz bir pistgünü paha biçilemez bir duygu. Teşekkürler bro.
Çok sağol Alper.
Abi aslında ET de tutuyor ama kollar kalın geldi, kalipere sürttü. Bu jant işinde kağıt üstünde OK demenin mümkün olmadığını öğrenmiş olduk. Ama spacer ile pistte de sorun yaşamadık, en önemli testi atlattılar, bu şekilde devam artık.
Çok teşekkürler![]()
dekontları sana atmadığımız organizasyonlara alışık değilizbir dahaki pist günü daha güzel olur.
Nasıl bir arabaysa Mito, siyah marşpiyel taktın yakıştı,çok kollu jant yakıştı,bu jant başka bir güzel. Hepsi bir yana bu kadar yıl türlü türlü modifikasyonlarla okadar piste rağmen hala boncuk gibi bir araba![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Bilmeyenler için vurgulayalım, sadece dekont alırdım, kasa olmazdım. Bu işi gerçekten gönülden sevdiğimiz için onlarca organizasyon yapmıştık, bir şekilde elimizden aldılar.
Yorumların için teşekkürler bro
İst Park'ta 1 seanstan sonra bile sticker hala aynı kondisyonda yerinde duruyor. Burada püf nokta, boya henüz tam kurumadan ama çok da yaş değilken sticker'ı ayştırmakta. O şekilde sticker ile boyanın tutunması çok daha iyi oluyor.
İntercooler'dan cikip emme manifolduna uzanan demir hortum arasindaki ufacik silikon hortumda catlaklar olmaya baslamis.
Parcaciya sorunca, demir kisim ile ortak satildigi ve 6000₺ fiyat+ stok yok yaniti alinca, yine ayni parcaci "abi sen sok getir, ben senin isini cozecegim" dedi. Sonuc Hyundai accent era dizelin bir hortumu cuk oturdu, sadece 450₺:
Bir de dun soyle bir cekim yaptik, bir kac haftaya CVfilms'de alisilmisin bir disinda video ile karsinizda olacagiz.
![]()
Mito misyonerliği subliminalinde bir video geliyor Galiba
Maşallah Rahmi, hortumun aliexte karşılığı yok muydu diyecektim de çözmüşsün zaten
Teşekkürler Umut.
Video amenos diye basliyor, misyonerlikte son nokta :P
Video 1 saat plus olacak, ins izleyici icin doyurucu ve dikkat cekici olur.
Malesef aliex'te hazir olarak yoktu. Soktukten sonra olculerini alip bisiler uydurulabilir tabi. Ama su an hyundai is gordu.
@punto_multijet Kaan abimiz kırmızıyla çok can yakıyor diyeceğim de, adam çok kral bir aile babası. Çekime bile oğluyla, eşiyle geldi. Ama evet, kırmızı araba net can yakacak kıvamda
Çok teşekkürler bu arada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)