Warm Hatch
Hot Hatch
Vay, maşallah...
Arada revizyon vs gördü mü peki hiç? Ovalleşme muhabbeti sende olmuş muydu hocam?
Bu arada bizimki 180bin oldu, yağ mağ ekliyorum arada ama bence eksilme başka bir yerlerde, özellikle yağ filtresinin oralarda sanki sıkıntı var.
Arabanın alt takıma doğru yağ akma-kirlenme durumu var, bi yerlerden veriyor. Bi ara fırsat bulduğumda götürüp göstereceğim.
Abi ben cok kez motor yaptim, ama cogu motoru fazla yuklemek, agresif yazilim veya kotu yakit gibi sebeplerden oldu. Senin soruna denk gelen ise, ilk motorumu yaklasik 180.000 km gibi yapmıştım ve silindir yuvalarinin ovallesmesinden dolayi olmustu bu. Ciddi miktarda yag yakiyordu o zamanlar araba. Ama yag yakma, duman atma disinda hic bir derdi olmamisti.
+ Olarak benzer km de hala oem turbo / ma / motora sahip Berkay'ın Mito QV'sini örneklendirebiliriz aslında çok daha soft ve gündelik kullanılan. LPG görmemiş bir araç olarak değerlendirip motor ömrü konusunda fikir vermesi açısından bro.
100 TL lik kablo için bütün sistemi revize etmiş olman da ayrı bi seviye tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)