kanka eve bir kova koy üstüne benzin parası yaz , eve geldikçe atarsın içineDolduğu zaman kova , asfaltlar senin
![]()
Hayırlı olsun
kanka eve bir kova koy üstüne benzin parası yaz , eve geldikçe atarsın içineDolduğu zaman kova , asfaltlar senin
![]()
Hayırlı olsun
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Hayırlısı olsun Evo'yu çevre yolunda görmüştüm 1-2 kere. Arkasından uzun uzun bakmıştım...Maşallah buda çok güzelmiş...
Hayırlı olsun, kazasiz belasiz kullan, orta iptali ile ses dehşet verici oluyor M5 te.
Ok kib bye![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Maşallah abi , allah kaza bela vermesin. Benimde her zaman kalbimde olan ama yakıt yedek parça vergi yüzünden her seferinde beni kasabın önündeki kediye çeviren araçtır kendileri.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. İnsanın hayallerini gerçekleştirmesi güzel şeydir. Benim en büyük 3 hayalim 159 du onu tattık , şimdi kaldı e39 m5 ve s2k
orjinal bi w140 a da yok demem ama.
Sizce japon arabalarimi daha haz verici almanlarmi tecrubelerinizden soylermisinizbu arada kazasiz belasiz masallah cok guzel
Genel olarak e46 zanneden çok oldu
çok teşekkür ederim.
mekanların ağzına yanlarız hem desiz gelin, biliyorsun yaparız bi şekil.
inşallah f10 m5 alırsın![]()
bundan 5 sene önce bana söyleseler bu arabalara bineceksin diye hayatta inanmazdım. Hepsi nasip kısmet.
eskisi de severdi..
ne sevdalar yaşadık...
eyvallah kardeşim
Amin kankacım sağolasın. Evo da aşağı kalmaz ülke şartlarında biliyosun
detaylı bir çekim yapacağım zaten. biraz kendime göre sağını solunu kurcalayım..
sağ gösterip sol vurayım dedim.
İnşallah daha iyilerini nasip etsin gönlüne göre. Çok sağolasın.
Doğasına saldık vahşiyi.
Teşekkürler.
Mecnun'a sormuşlar bu Leyna'nın nesi güzel, kara kuru çirkin birşey. Nasıl aşık oldun diye... Mecnun sen hiç onu benim gözümden gördün mü demiş
Eyvallah
Çok teşekkürler. Bir başka konuda yabancılardan yaptığım alıntının arkasındayım.
Hayat sıkıcı arabaları kullanmak için çok kısa.
Teşekkürler..gelecek hem fotoğraflar hem videolar büyük ihtimalle.
Teşekkürler.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Şu ana kadar gözlemlediğim Evo'dan az yakıyor![]()
Teşekkür ederim, denk gelirsen sohbet de ederiz.
çok sağol
stock halde kullanacağım. kafa kaldırmıyor
Otomobillerin playboyu gibisin maşallahDoğru aşkına kavuşursun umarım
Gençler değişik çiçek tohumları alın siz. Yeni saksımız
Evodan sonra yakıt hiç sıkıntı değilo konuda çok rahatım korkum yok
zaten fazla kullanmıyorum zevk için sadece. yedek parça olarak 5 serisi ile birçok parça uyumlu bulunabilir ve uygun. vergi konusunda konuşmak istemiyorum sonra siyasete girmiş olma ihtimalim yüksek olacak. Sitedeki üyeliğimden memnunum. e39 senin için ulaşamayacak bir hayal değil, eline fırsat geçerse değerlendir bence.
çok zor bir soru. kalp mi mantık mı gibi. içinde bulunduğun psikolojiye göre değişiyor diyelim. Kendi şahsıma aldığım ilk Alman aracım ancak şirket araçları olarak sürekli sportif alman araçları kullanıyorum. (audi tt, audi r8, bmw i8 vs.vs.) Mesela evodan aldığım zevki hiçbirinden almadım. Almanlardaki güvenli ve konforlu gazlamayı da hiçbir zaman evoda bulamadımişin içinden çıkması çok zor, paradoks gibi bir muhabbet.
teşekkürler.
sana bedava![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Mersin Marina'da drag yapan DJ çocukluğumuzdan favorimiz , olsun bu da güzelmiş hayırlı olsun abi![]()
shisha'nın önüne yeni müdavim diyorsun abi![]()
hayırlısı olsun kazasız belasız.
2002 Renault Clio 2 HB 1.4 RXT-09FT336
2009 BMW 116i - 35KEF63
2012 Megane 3 Coupe 1.6 dci GT-Line - 35KES64
2014 BMW 116d -35KNG94
2007 Honda Fit Sport - AP90287
bu da evo gibi kapıda duracak gibi gözüküyorben de sti ile 3 senede 7700km yapmıştım, sen benden de az km yapmışsın evo ile
e39 m5 çok çok keyifli olacaktır, bence doğru bir seçim, iyi günlerde güle güle, kazasız belasız kullan. bana da böyle bir aşk lazım, benzer duygusal sebeplerden ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Hayırlı olsub valla senin jti araçlarından sonra mpaket dizel yakışmazdı2003 olmasıda ayrı güzel
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)