Tayfuna katiliyorum bende, aynalarida komple boyatma kapaklari boyat sadece cok daha iyi duracaktir.
Tayfuna katiliyorum bende, aynalarida komple boyatma kapaklari boyat sadece cok daha iyi duracaktir.
Jantlar beyaz ise efsane olur.
arac lacivert oldugu için kapı kolları, aynalar, plakalık siyah yada arac renginde cok dikkat cekmiyor. ama sahsımca boyatırsan arac tek renk daha hoş duruur,
...................SF CiviC
Kanka benim teyze oğlunun eski arabası, forumdada üye kendisi zaten.
o dediğin şeylerin hepsini yapmıştı, Beyazda cok güzel duruyor Plakalık kapı cıtaları marsbiyel ayna boyalı olarak.
![]()
#KGdetanirlar
Teşekkürler
Yok abi öyle olmaz, komple boyancakki tayfun abi de ayna ile ilgili bişey demedi zaten
Yok yok gövde rengi son karar
Abi jant rengini hiç sormaNormal gri yapalım dedim, nardo grey yaptılar
Çıtalar ve marşpiyeller boyanmıyor. Kapı kolları, aynalar komple (yanlar dahil) ve arka plakalık boyanıyor. Plakalığı normalde boyatmıcaktım, hazır boyanıyorken o da sıfır boya olsun dedim. Ama aklımda mat siyah plakalık üzerine kare plaka yapmak var.
Kanka makyajlı ve beyaz olunca güzel durmuş, makyajsızda çok kötü oluyo![]()
Dün öğlen iş çıkışı bi uğradım. Nasipse pazartesi günü kapı kollarını söküp kaldıkları yerden devam edecekler.
Max. 2 haftaya teslim alırım diye düşünüyorum, ve kapalı otopark arıyorum. Acil bi ihtiyaç olmadıkça, 1-2 ay kadar kullanmayı düşünmüyorum.
![]()
Evet jantlar gölgede nardo greyBirkaç ay bu şekilde kullanmak durumundayım, sonrasında istediğim renge boyanacak. Bu arada jantlar satılık değil
![]()
Tayfunun aynalar hakkinda bisey demedigini biliyorum met yazdiklarinin geneline dedim. Allah icine sindirsin kardesim insallah istedigin gibi olur. Jantlar cicek massallah![]()
Maşallah kazasız belasızAynaları bence komple boyatmalısın
Jantların bu arada ağırlık durumları nası hafif midir ?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Kazasız belasız sürüşler her aşamasını merakla bekliyoruz![]()
Sağolasın abicimjantlar benim pek içime sinmedi ama 2-3 ay bu renk ile idare etmek durumundayım
Sağolasın, aynalar komple boyanacak zatenJantların tanesi 4,5 kg
Teşekkür ederim kardeşim, bende boyadan çıkmasını heyecanla bekliyorum valla![]()
hacı lacıvertı severım4-5 tane lacii EK almıstım. masallah arac cok iyi duruyor. yaptıgın işlemlerden sonra dahada güzel olucak
Aracı alırken üzerinde sac jant, kar lastiği ve jant kapağı vardı. Jant lastik aldığıma göre bunları da temiz şekilde kaldırayım istedim
Giriş (zımpara)
Gelişme (astar)
Gelişme 2 (2. kat boya sonrası)
Sonuç (vernik)
![]()
2. Ve 3. Fotoda, arabanin yanına park edip şuursuzca kapıyı açanların bırakmış oldukları hatıralar sanirsam yoksa yaniliyormuyum? Bol bol kulaklarını cinlattigim kişilikler bu vesileyle onları yeniden anmış olalım. Sonuçta güzel bir araç cikacaga benziyor kolay gelsin.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Kazasız belasız inşaALLAH.. Kendi emeğinle yapınca ayrı bir güzel oluyor.
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
Takipteyizz Met bey)
34TF3376 D16Y4 RED iES
34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
34YN4748 K4M HB RED Clio
34FFU95 D16Y4 RED iES
34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)