Maşallah kardeşim
aracının plakası 2004 yılından 2006 ya kadar bizimdi 206 gti aracımız da takılıydı inanılmaz anılarım olan bir plaka![]()
tekrardan kazasız belasız.
Maşallah kardeşim
aracının plakası 2004 yılından 2006 ya kadar bizimdi 206 gti aracımız da takılıydı inanılmaz anılarım olan bir plaka![]()
tekrardan kazasız belasız.
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
Maşallah..
Kazasız belasız mutlu günlere sürün inşallah.
Birkaç estetik dokunuşla sexy bir görünüm almış sayenizde. Leylek spec gerçekten aracı vitaminsiz gösterirken, basmanız ile birlikte canavar olmuş. Coilleneceği günü rüyalarında görüyordur![]()
Serseri aracı ya.
Serseriii...
Serserileri herkes sever.
Jantları büyütme şansınız varsa büyütün bence. Yırtıcı duracaktır bu araçta. Üff tam serseri olur.
VW MKV GOLF GTI #MASKD 2021~ Los Angeles, CA
VW Scirocco TSI #Blueoflove 2013-2017 ISTANBUL
Maşallah kazasız belasız bi kaç yıl önce izmirde ilana girmişti o araçmı acaba? birde orjinal vites topuzu daha iyi durur gibi geldi bana
herşey çok güzel ilerliyordu,
taki "otomatik" vites resmini görene kadar
hayırlısı, herkesin zevki kendine göredir tabi saygı duymak lazım.
ama ne bilim spor arabada otomatik vites... enteresan
Rıdvan![]()
İyi dilekleriniz için teşekkürler ... Konuya biraz balıklama girdim detaylı olarak bi tb yapıp devam edicem. Konunun devamı gümbür gümbür gelicek
Orası öyle sayesinde bir o kadar daha harcama fırsatım olduAma hem konfor hem spor çok güzel bir karışım prelude. Hazır fiyatlar böyleyken imkan olsa birtane daha alıp kenara koyardım.Çünkü fiyatları şuan çok komik halkımızın pek keşfetmediği bir araç hala..
Egzoz takmıştım ama görmediniz sanrm. Ben tek jdm tarzına daha çok uyduğunu düşündüğüm için tek egzoz taraftarıyım jdm araçlarda
Şanzıman için beraber yanıtlıyım dedim. 200hp yi 15 hp olarak törpülüyor araç 185hp oluyor. Şanzıman triptonik olmasa anlicaktım fakat günümüz tüm spor araçları ztn otomatikken böyle bir tepki garip geldi ama sizin fikriniz tabi saygı duyuyorm. Araç eski tip triptonik olduğu için şanzımanı elinize alana kadar kesicide kalır ve vites atmaz. Bir manuel gibi kullanabiliyorsunuz aracı. Gelelim eksi yanlarına .. Araç 4 vites olması ve 4. vitesin overdrive ekonomik mod olması gibi bir durum söz konusu. Yani 170e kadar krallken 170-195 aralığında bi vtec açsada yeniden gitsek yahuu dediğiniz bi aralık var. Bana göre şanzımanın tek eksi yanı bu. Aracım şanzımanı ben swap yapana kadar hiç açılmamıştı kaç senelik şanzıman...
Prelude le ilgili en sevdiğim şeylerden biri hem serseri hem şık.T akım elbiseyle bile kullansan sırıtmıyor araç. Jantlarla ilgili aracımda 4ws var ve 4ws sisteminden dolayı 17 sınır bizim için. rpf01 ler biraz ufak duruyor bende 18 olsun isterdim ama başka jant olsa 17yi geçmezdim çünkü aracın tasarımına 18 yakışmıyor.Bu jant için evet 18 olsa bi tık daha güzel olurdu diye düşünüyorum bende ama bulmak imkansız 114.5![]()
Konu Berk9 tarafından (23-01-2017 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.
Yıllar önce tasarlanan bu sistemi günümüzde Renault da Talisman modelinde 4control adıyla uyguluyor..
Tesla Model Y Sr
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Çok güzel duruyor. Panjur özellikle çok iyi olmuş. 4ws güzel sistem. Arka koltuklar değişik bir tarz hoş da duruyor ama kullanım açısından çok konforlu gidi durmuyor sanki. Araç sahibinden yorum alalım. Enkeiler de güzel olmuş ama orj. jantlarına hastayım harika duruyor bence.
Kazasız belasız.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
maşallah araç çok ama çok güzel,nazar değmesin.enkeiler kalmalı bence,oem janttan daha iyi duruyor resmen (:
bu arada bir ilanda 4ws sisteminde 1 cm bile sapma olursa devre dışı kalıyor demiş birisi,gerçekten öyle mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)