..........
Maşallah ; bu arabaya güzel değilde seksi demek daha mantıklı bence![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah. İlk fotolarda tampon biraz cılız geldi diyordum, son iki fotoda gerekli olan buymuş dedirtti![]()
maşallah,hayırlı olsunaracınızı canlıda görmek isterim imkan olursa tabi, Honda Prelude ülkemizde fazla ilgi görmemesini hala anlamış değilim,cok begendiğim otomobillerden biri.kazasız belasız kullanırsınız inşallah.konuyu takipteyim artık
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Hayırlı olsun , maşallah güle güle kullanın. Sisleri değiştirdikten sonra aracın önden çehresi değişmiş çok yerinde güzel olmuş.
Evet o araç teşekkürler...
Eklemeyi unutmuşum amerikadan gene sis farları geldi tabi![]()
Resimlerden bazıları maltepedeki starbucksın orda tanımışsınızdır sanırımPrelude ülkemizde ilgi görmemesini bende anlamıyorum. Modifiye duayeni U.T yi bekliyoruz prelude ailesi olarak
. Gerçi bana bir katkısı olmazda arac nasipse daha olmayan çocuğuma kalır...
tanıdım tanıdım![]()
, aman aman yazmayın öyle seyler görmesin,bu araclarda telef olmasın
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Tam "h22 ucuza gitti.." cümlesinden sonra aha dedim güzel bir swap hikayesi var.. @Seven7 patlattı bombayı
Maaşallah , Lude'lar evet çok popüler değil ama bunu tabi şu an ilanlarda dolaşıp araştırma yapanlar için şans olarak görmek lazım![]()
Tesla Model Y Sr
Konunun şuana kadar olan kısmı zevkli parçalar sonrası için K swap tüyosunuda aldiysak tamamdırMaşallah çok çok hoşuma gitti
![]()
Valla lip, panjur ve egsoz diycektim ama sadece egsoz kaldı şu an bence kibar güzel bir çift çıkış arka tarafı doldurur maşallah prelude seven biri olarak aşık oldum araca kazasız belasız güzel günlerde binin![]()
Maşallahı var benimde aklımı çeliyor ne zamandır Preludeler. Ara ara girip bakıyorum ilanlara. Kazasız , belasız gazlayın inşallah.![]()
günlük takip ettiğim konular
1. aren abinin aracının konusu
2. motorsikletli konu
3. clio rs hayata döndürme konusu
5. de bu listeye girdi hayırlı olsun bakalım
araca maşallah hayırlı olsun
Çok güzel ve özel bir araç kesinlikle. İşlemlerle çok daha iyi olmuş. Merak ettiğim bu şanzuman performansı çok törpülüyor mu acaba?
Maşallah
Eskimeyecek tasarıma sahip ender araçlardan. Kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)