maşallah.. diğer forumdanda sıkı takipçisiyimÇok özel ve diri aracınız ve hakkettiği kişi elin kazasız belasız
İlerde saklamalık temiz bir prelude her daim kafamda olmuştur
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Maşallah öncelikle gerek görseli gerekse projesi güzel bir araç. Manuele çevirildiğinde çok ama çok daha özel bir hale gelecek![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Maşallah aracınız çok diri ve temiz kazasız belasız nacizane eleştirim bu kadar uğraştığınız bir arabada o ön plaka gözünüzü hiç tırmalamıyormu o vidalardan ve kötü plakadan kurtulun derim
Teşekkürler
Çoktan çevrildi swap projem bitti ...
Haklısın başlarda tampon cizgisinden dolayı inat ettim ama şuan aracımda yok zaten. Vida olarakda orjinal mugen plaka vidaları aldım onlarıda paylaşicam yakın zamanda
Teşekkürler daha çok yeni ztn. Şuan herşey bitti bir kaç gün test sürecinde araç şuan . Neresi zortlicak neresi pırtlıcak, hortum patlicak mı fln diyerekten ufak bir süre testte araç. Titizlik konusunda ultra kıl biri olaraktan zorluyoruz biraz aracıKonu geçmişinide vakit buldukça yazıyorum ekliye ekliye devam edicem yazmaya
Aracın maşallahı var.Kazasız belasız kullanman dileği ile![]()
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Maşallah, çok beğendiğim araçlar keyfini bol bol sürmeniz dileğiyle.
bunun jantı rengi ön sileceğin ordaki spoileri vs. tıpatıp aynısı yıllarca ümraniyede isparkta durdu , arabayı park ederken gidip gelip bakardım kondisyon aynı acaba o arabamı dedim fakat değil sanırım.maşallah arabaya
adama prelude aldırır maşallah hiç video göremedim var mı bi iki kadran videosu?
no car no fakin fuel
Araç o değil benim ki ama o aracı biliyorum.Kazada rpf01leri kırmışlardı üzücü bir şekilde. Şuan başka jantlar vardı dediğiniz araçta evet. Zamanının efsane araçlarındandı fakat bildiğim hikaye şirket battıktan sonra devlet tarafından el konulup satıldı. Ondan sonraki sahiplerinin biraz hor kullandığı biraz gerçekO efsane sahibindeyken araç dergilere fln çıkmış çok güzel bir araçtı
Prelude sahipleri civic gibi değil genelde oyüzden pek görmemeniz normalYoutube da şunun gibi 3-5 video bulabilirsiniz ama Acceleration test Honda Prelude BB6 H22A 0-180km/h 10-200km/h 40-220km/h - YouTube
Konu Berk9 tarafından (01-03-2017 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.
gercekten berk kondisyon olarak ilk 2 de bi aracin var :-) o arabanin 2009daki hali gozumun onune geldide piyasadaki cogu 2010 model arabadan daha temiz ve bakimliydi basina kotu seylerin gelmesine uzuldum.umarim o arabada senij gibi bir sahibin eline tekrar gecer , ***** toplasan 10 20 tane kalmistir prelude
Merhaba, aracınızın gerçekten maşallahı var. Bu araç benim olsa kapının önünde nazardan çatlardı sanırım.Sanırım ümraniye atakent civarında görüyorum aracınızı yanılıyor muyum?
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)