Masallah Araca . Jantları Acilen Orj Dönderin .
kısa süre kullanma fırsatım olmuştu gözüme eksik gelen çoğu şeyi yapmışsınızkazasız belasız maşallah
RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge
Maşallah arka diz mesafesine hasta kaldım. bir kez binmiştim kiralıgına sürüs çok keyifliydijant rengi bence nazarlık olmuş
harici hersey nokta atışı kazasız cezasız günler..
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Bende jant rengi dışında yaptıklarınızı çok beğendim. Kazasız belasız
Maşallah güzel ilerliyosun abi
. Ben seviyorum 301 i . Performans ı cok degıştimi ? Mesela 1.6 tdı da stock ile yazılımlı resmen farklı bi motor varmış gibi oluyo . Bi kadran videosu fena olmaz stock haldede iyi gidiyo zaten bunlar![]()
teşekkür ederim.
Yazılımdan sonra hızlandım hatta dün gece deneme fırsatım oldu ama bir şeyler yanlış gibime geldi. Tam anlayamadım vaat edilen süreden yaklaşık 5-6 sn yavaşım. 1-2 sn olsa sürüş,yol, arabanın durumu felan diyecem ama 5-6 sn biraz ciddi fark gibime geldi. Yazılımcı ile tekrar bir görüşmeyi düşünüyorum. Video yuda atacağım
Life is Too Short To Stay Stock
Hocam karter koruma,izalasyon ve led isiklandirmalarin maliyeti ne kadara mâl oldu birde kaput kecesi aldiniz mi
Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı.
Jantlara kadar her şey güzel gidiyordu ama jantlar maalesef tam anlamıyla kötü olmuşlar. Umarım en kısa zamanda eski haline dönüş yaparsınız. Diğer yapılan işlemlerin hepsi yerinde olmuş. Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)