Maşallah Güzel ama sanki beyaz olmamış. Tırmaladı bi gözümü
Hocam bu aracın stoplarını bir güzel yıkayıp cam gibi yapardım yerinizde olsam ufak bir detay fırçası ile de iç temizlik , böyle minik şeyler araca farklı havalar katıyor .
Jantlar en azından gri bir clio rs de durduğundan iyi durdu.
Bence jantlara ufak mavi detaylar lazım. Renault Sport sticker gibi ve her ne kadar renkli olmasını sevmesemde frenlerde de kırmızı yerine mavi olabilir.
Ayrıca çok sağlam bir boya koruma ihtiyacı var aracın.
Jantlarda mavi enkei yazısı ve amblemi var zaten şuan. Sol Stopun duyunu kırdım temizleyeceğim diye, elimde kaldı. Yeni stop alacağım büyük ihtimal, o zaman sağı da söker temizlerim. Kırılmak için beni bekliyormuş zaten. Geçen de beton kamyonu sisi kırdı, onu da değiştirdim. Bu ara epey kırıp döküyoruz, hayırlısı
Yazın ön tamponu boyatacağım, o zaman çok fena girişeceğim arabaya. Yavaştan nevaleyi topluyorum, ciladır waxtır kildir falan![]()
Dediğin gibi boya da şuan acaip çizikler var.
Maşallah kazasız belasız çok güzel duruyor rengi özellikle. Ama ben de oem jantları daha çok yakıştırıyorım![]()
Egzoz günceli çekelim
Bugün egzoz muayenesini yaptırdım, muayenelik kat , orta susturucu ve son susturucu taktım.
Egzoz sonrası katı çıkardım tekrar. Orta ve son orjinal duruyor. Egzoz işinden sıkıldım, her çevirmede panik olmaktan da yoruldum.
Artık sessiz sakin modda takılıyorum. Egzoz sesi kalmayınca şimdi cai sesini daha net duyuyorum, o daha da hoşuma gitti.
Egzozu satmayı düşünüyorum, isteyen olursa yazabilir.
Bu da egzozdan hatıra kısa bir video olsun
Spacer günceli çekelim
Jantlar et değerinden dolayı çok içeride kaldı, arkalar 2 cm önler 1.5 cm spacer yaptırdım. FG spacer hakikaten çok düzgün esnafmış, işçilikte on numara.
2 cm bile yetmedi neredeyse, ama eskisinden iyi oldu
![]()
Şimdi oldu![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Spacer lar yeni mi geldi, yoksa yeni mi taktırdın?
Böyle çok iyi olmuş, fazlası sırıtırdı bence
bence herşeyden önce kaportanın elden geçmesi lazım boyası cok yorgun duruyo ne kadarda cilalı gibi gözüksede benım görüşüm tabi spacerler cok iyi olmus tam kıvamında
Ön tampon tırnaklardan atmış sanırım, ona el atıp detaylı bir temizlik ve pasta cila yapardım ben önce. Sonrasında yorgun duran disk kafalarını zımparalayıp güzel bir boyardım son olarak arka stopları temizler veya yeniler çamurluk sinyallerini varsa eğer beyaza çevirir cilalayıp cilalayıp binerdim![]()
Aynen öyle, tırnaklardan attı tampon. Boyatmak ve ayar çekmek şartama şöyle bir sıkıntı var, aracın renk kodu yok. Tamamen gözle ayarlanmış. Şimdi boyatınca tutmaz endişesi var.
Beyaz sinyal hiç aklımda yoktu, güzel olabilir. Saolasın abi fikirler için. Haftaya muayene var, onu atlatalım amerikan park falan da yapacağım. Bir de egzoz tekrar takacağım sanırım. Böyle keyif alamadım![]()
Takip. Yavaş yavaş, sindire sindire güzel işler oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)