Güle Güle Kullan kardeşim çok emek harcadın çok para harcadın ama şükürler olsun karşılığını alıyorsun
Kazasız belasız
Güle Güle Kullan kardeşim çok emek harcadın çok para harcadın ama şükürler olsun karşılığını alıyorsun
Kazasız belasız
KA Style
teşekkür ederim
Evet vites topuzu ve Kaput, tavandaki taş izleri artık nazarlık olacak. oraları da boyatamıyoruz mağlum
bende yeni dikkat ettim. 25.000 den iskonto ile 18.000 e inmiş. Bu tabi 1.5 sene öncenin döviz kuru ile olan rakam. şimdi sanırım 40 a yakın olur
bu aracın stok motoruna istanbulda motor yapmışlar. 100 bin km boyunca devamlı kesicide yanlanan gazlanan bi araba anca dayanıyor. Maglum bu aracı istanbulda saglam hırpalamışlarama adam ettik biraz
aynen teşekkür ederim
evet yeni dikkat ettim. 18.000 E almışlar 1.5 sene önce komple motoru
teşekkürler hocam
sagol sonerim..
Sadece difransiyeli kendim getirdim günay dan. direkt kargo ile geldi. digerlerini servis getirdi
Sagol Burak Mymen (y)
Tüm iyi dileklerini sunan arkadaşlara teşekkür ederim
Maşallah ben elimden geleni yaptım sende noktayı koymuşum güle güle kazasız belasız bin Başkan
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Masallah emeklerinize saglık özellikle ici cok güzel olmuş eski halini canlı gormus biri olarak![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
güzel toparlamışsınız maşallah. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. aracı yıkayan kişiye bi dahaki sefere depo kapağının içine hava vurmasını söyleyin![]()
Maşallah araca, cok güzel görünüyor. Sanki ön cam da hafiften film istiyor.
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Maşallah güzel emek vermişsiniz kazasız belasız![]()
Allah kaza bela vermesin . 350 z görünce aklımda nobody şarkısı çalıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)