Maşallah araç çok güzel. Videoda giderken aracı kaçıncı viteste kullanıyorsunuz? Birde zemin ıslak gibi görünüyor yoksa yanlış mı görmüşüm.?
Maşallah araç çok güzel. Videoda giderken aracı kaçıncı viteste kullanıyorsunuz? Birde zemin ıslak gibi görünüyor yoksa yanlış mı görmüşüm.?
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
maşallah,detaylı resimleride bekliyoruz![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
maşallah.. yan yan çok hakimsiniz .. diff oranı nedir? kilit yüzde kaç?
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Herkese tekrar Merhabalar.
Yıllardır Hayalini kuruyordum. 4 kapı 325 alıp onu abimle birlikte turbolama
Neyseki allah yardım etti projeye başladık .
Hikaye şöyle başladı aslında
Daha önce İstanbulda Drift için hazırlığı yapılmış sonra araba düzgün olduğundan iptal edilen ve ardından ankaraya satılan 1,5 senedir bende olan konusundan belli Leş25 huzurlarınızda .
[IMG][/IMG]
Daha önce 320 coupem vardı zevk alarak biniyordum ondan inip 325 e binince aradaki fark beni şaşırttı .
Alır almaz m counter jantlarımı taktım ve dynoya soktum . 180hp teker verdi Motor gayet sağlıklı ve güzeldi.
Bu motora direk turboyu koyar keyifle binerim diye düşündüm.
Ardından bu işin içine girişince aracın stokta olsa sağlıklı yürümesini istedim.
[IMG][/IMG]
Böyle bir kit aldım bunu takarız ardından turbolarız.
İşe koyulduk Aracı servise çektik abim sökmeye başladı RUK 'u söktükçe 300bindeki motorun içler acısı haliyle karşılaştık
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bunları görünce Ne kadar doğru karar vermişiz dedik.
Bu arada 300 bindeki aracın motoru ilk defa açılıyor . M50b25 Gücünü ve Sağlamlığını bana ispat etti.
Neyse Parçaları Rektefiyeye verdik. Temizlenip kontrol edilsin bakalım.
Devamı Geliyor kısa sürede.
Herkese selamlar,
Uzun suredir projeyi yayinlamadim hizli adimmlarla projeyi bitirelim artik .
Hedefimiz araci 2.5 stok toplayip turbolamakti ama motoru acinca kotu manzara ile karsilasinca 3.0 olarak toplama karari aidim .
![]()
Motoru Soktuk
Motor İci
866 Krank
3.0 Kol
3.0 Piston.
2mm Cometic Conta ve Arp Saplama
conta ile birlikte piston tepeden 4mm assagi dustu tahminlerimiz 9,0-9,5 sikistirma oldu.
Motor ici komple sifirlandi yag pompasından sincirine paletine
![]()
Motoru topladık Motul 10/60 en sevdigim yag
![]()
Motor Bitti Yaklasik 2500 km Rodaj yaptim atmosferik
Bu arada Aracin Motor beyni degisti Kingz_ems (izmir) Caglar abi bize güzel bir beyin yapti gonderdi sagolsun .
beyin disinda dmworks tarafından enjektor 450cc ve NKG turboya uygun buji kullanildi
Turbo sureci cok uzadi yaklasik 2 ay bekledim ama degdi
iste bekleme sebebi
DMWORKS Mert bilaloglu bu yavruyu takalim dedi bende hayir diyemedim mal billur biz turbo projesine kaldigimiz yerden devam edelim artik.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)