Keyifle 2. veya 3. okuyusum bastan sonaBmw cok guzel olmus baya nazarligi olmus gerci ama yinede ok gibiymis masallah.
Keyifle 2. veya 3. okuyusum bastan sonaBmw cok guzel olmus baya nazarligi olmus gerci ama yinede ok gibiymis masallah.
xbox live : YsnErhn
Senın yazı dılın cok akıcı,tebrıkler...
İşim gucum var bır basladım bırakamadım.
Sımdı nıssanlasın sanırım?
Allah korusun...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
BMW'deki jant ve yanak ölçüsü nedir?
Yollar kötü demişsin ama bu jant ve yanaktan vazgeçmemişsin.
Okumadan imzalamam.....
Tesekkurler abi. Su an nissan var fun car olarak z4 coupe. Onunla ilgili detaylari en kisa zamanda paylasacagim.
Onler. 235/35/19 arkalar 255/30/19. Coilovera gectikten sonra bakkala markete gitmek icin 06 corolla corolla CE almistim. 335 i genelde yazliga gitmek icin otobanda git gel 250mil fln kullaniyordum. 335 ile birlikte corollayi bir Turk arkadasa verdim $5k ya.
Hocam yanlış anlamayın.bu araçlara sadece pizza dağıtarak ve garsonluk yaparak mı sahip oldunuz ?
Abd de bahşiş kültürü var adam gibi bir mevkide güzel paralar kazanılıyor bildiğim kadarıyla. Bahsi geçen arabaları da tl 'ye çevirme sonuçta adam $ kazanıyor 13 bin birim paraya araba alıyor yani bizim 13 bin tl
Dostum biz saf değiliz o kaputun altındakileri pizza dagatarak yada barmenlik yaparak almadığını biliyoruz.
Şimdi, her neye bulaştıysan bizde bulaşmak istiyoruz.
bu tırlar varmış onü kesip soyulan var mı bilgin😂😂
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)