User Tag List

Sayfa 16/17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
314 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: turbo&quattro nun USA and CARS GURBET SPEC konusu :)

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz ozet geceyim..

Gecen cuma geldim buraya. Geldigimden beri hergun siddteli ygamur var birgun haric. Birkac ev baktim. Bir evi cok begendim ama ev esrar kokuyor, diger ev icime sinmedi o bu derken baska biryer buldum ve pazar gunu tasindim, tasinma dedigimde sadece kiyafetlerim. O arada sagda solda birkac arkadas yaptim arada takilabilecegim. Sali carsamba gunu is icn egitimleri tamamladim, evrak kuyrak isleri tamam ve cumartesi calismaya basliyorum. 1 hafta icinde hersey icime sinecek sekilde gerceklesti.
    Konu turbo&quattro tarafından (31-05-2018 Saat 17:18 ) değiştirilmiştir.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayirli olsun abi, evler daha ucuz sanirim oralarda.

Ben de kismetse ev alma arefesindeyim, evler kuzeye gittikce pahalilasiyor normalde tam tersi iklim duzgun olan yerlerde evler pahali olmali

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam 1ay oldu buyuk umutlarla geldigim Fort Lauderdale ye. Bu bir aylik sure icinde guzel insanlarla tanistim ve bunlardan bir tanesi senin benim gibi otomobil tutkunu, koleksiyoner bir amca. Araclarini anlatirken bir heyecan sanirsin ilk arabasini almis hahah. Cevreside dogal olarak otomobil tutkunlari fln yani arasan bulamayacagim bir cevre.

Gecenlerde sifir olarak ozel siparis verdigi Italyada toplanmis pininfarina imzali 1993 model caddilac alante yi almaya gittik tabiki ben kullandim arac hep garajda korunmus bildigin sifir ve 30k mil de. Moral bozucu...

Amcamiz saglam Koleksiyoner. 125 tane araci varmis 80 tanesini fln iki ay once satmis $3.5m ve hepsini kendisini kalp ameliyatindan hayata donduren hastaneye bagislamks. Nadide parcalar alip ucuk fiyatlara satiyormus vs. ismi cismi hep gizli koleksiyonerler arasinda cok bilinen biri ve her turlu gizli takiliyorlar. 1952 corvette i getirecek gelecek ay ondan daha sabirsizlikla bekliyorum hahah. Otomobil Zevki konusunda sehir cok cok guzel. Miami nin dibindeyiz zaten. Pistler vs.. hersye var.

Yine bu amca beni kendisinin ozel sekreteriyle tanistirdi asiri varlikli 60 yaslarinda bir bayan. Esi ile bu vetteyi almislar, esi 15 sene fln once vefat etmis ve vette garajda yatmis o gunden beri hatira fln diye. Tanistik bir gun, test surusu yaptik ve $12k teklif yaptim O $14 istiyordu. Muhtemelen teklifimi kabul edecek ozel siparis verdigi porsche macaan i geldiginde. Acelem yok hic onunda yok zaten.

1999 model c5. 52k milde.

Neyse olacagi varsa olur ama cok istiyorum vette c5 > c6 > c7 diye gitmeyi ki modern Amerikanlar arasinda vette sahip olmak istedigim tek Amerikan.

Washington DC - Baltimore hattinda yasam enerjim hic kalmamis gibi birseydi. Calistigim yer ve yasadigim yer gidis gelis 120km civariydi cok yoruluyordum trafikte ve iste izinli gunlerimde hicbirsey yapasim gelmiyordu. Burada adeta yeniden dogdum. Hergun isten once yada sonra en az bir saat kosu / yuruyus. Fiziksel olarak cok iyi durumdayim tabiki mental olarakta. Is - ev arasi 15dk. Calisma saatlerim istesem bu kadar iyi olamazdi ve yillik kazancim %20 kadar arttirmayi hedefliyordum ve muhtemelen fazlasi olacak.

Gunluk yuruyus parkurum..

Su an icin hersey planladigimdan cok daha iyi gidiyor, Allah nazar degdirmesin.

Edit

Foruma pek yazacak vaktim olmuyor, takip etmek isteyenler icin instagrami aktif olarak kullaniyorum.

Yusufucar82

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be. Ne kadar güzel ya. Yaşıyorsun bu hayatı abi

Ev ve Corvette çok güzelmiş

Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi serüvenini başından sonuna okudum, zor bir seçim yapmışsın ama en iyi şekilde üstesinden gelmişsin. Emeklemeden koşmak zaten beklenemezdi, sen her evrenin tadını çıkarmışsın. Umarım hedefin olan herşeyi başarırsın. Yanlış anlamazsan sormak istediğim sorular var, Türkiye den giderken herhangi bir işte çalışıyor muydun? Yoksa okul bitti direk gittin mi? Sıfırdan bir hayat kurmaya karar vermenin sebebi çok daha iyi imkanlar yakalayabileceğini düşündüğün için miydi?
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmrenerek okudum hikayeni Allah yolunu açık etsin maşAllah..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi serüvenini başından sonuna okudum, zor bir seçim yapmışsın ama en iyi şekilde üstesinden gelmişsin. Emeklemeden koşmak zaten beklenemezdi, sen her evrenin tadını çıkarmışsın. Umarım hedefin olan herşeyi başarırsın. Yanlış anlamazsan sormak istediğim sorular var, Türkiye den giderken herhangi bir işte çalışıyor muydun? Yoksa okul bitti direk gittin mi? Sıfırdan bir hayat kurmaya karar vermenin sebebi çok daha iyi imkanlar yakalayabileceğini düşündüğün için miydi?
    Tr de iki yillik otelcilik mezunuyum. 2007 de ABD ye ilk geldigimde TR de 5* bir otelde resepsiyonist olarak calisiyordum. Her ne kadar ABd de yasamayi bir cok kisi gibi bende istesemde uzun vadede vize, yasallik vs.. sorunlardan dolayi imkansiza yakin gibi geliyordu. Benim gelis amacim tamamen dil ogrenmek belki olursa uc bes kurus para biriktirebilmek ve en onemlisi otelcilik alaninda ABD tecrubesi edinmekti ki TR ye dondugumde is imkanlari daha fazla olsun. Ilk 1yil diyim hala ayni dusuncedeydim ama ilk yilimda iki kere Tr ye geldim ve iki ulke arasindaki farklari dahada gordum. O zamandan sonra ABD de kalmanin yollarini arastirmaya basladim. Devami ise konunun ilk sayfalarinda okumussundur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corvette li teyze aradi, porsche macan in 1-2 hafta icinde gelecegini istersem eger $13k ya vette yi alabilecegimi soyledi ama hem onumuzdeki iki ay seyehat planim yogun vakit ayiramam hemde $13k benim vermek istedigimddn yuksek, yani anlasamadik. O tok satici ben tok alici, hic acelem yok birseyler almak icin.

Onumuzdeki hafta yukarida bahsettigim kisinin davetlisi olarak Kanada sinirinda biryerlerde olan garajina gidiyorum. Cogu aracini satmis ama en azindan bunlari kullanma sozunu aldim. Baya heyecanliyim. 1959 model corvette muhtemelen ruyamda bile kullanamam. 1960 model oldsmobile ( hic anlamam acayip ozel bir modelmis ), ford galaxy 450bg mi ne ozel bir modelmis yine. Ayrica bu bot ve araba. Hem su hem kara.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vasiyetlik evlat lazım mı diye sorarmısın Kanada sınırındayken

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moruk ben sordum bak oglun yokmus istersen oglun olayim diye ama friend takilalim daha iyi dedi haaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moruk ben sordum bak oglun yokmus istersen oglun olayim diye ama friend takilalim daha iyi dedi haaha
    Stay close elbet bir yerde hayatını kurtaracağın an gelecek ve he will owe you one

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bide müsaitsen şu heriflerden alınacak connector, cover ve indicator light var.

STS Component Solutions

MIA ofise drop edilecek
    Konu XoR tarafından (29-01-2019 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stay close elbet bir yerde hayatını kurtaracağın an gelecek ve he will owe you one
    Saka maka boyle biri arasan bulamazsin. Adam bildigin senin benim gibi heyecanli anlatirken engine spec leri fln.
    Ekimde yeni aldigi ikinci tesla model x p100 u Montanadan Floridaya getirecek road trip katilirmisin 4 gun surecek 3500km fln dedi neden olmasin dedim aldim off umu isten. Ekimde road trip model x ile.

Ocak 15mi ne Amerika nin en buyuk otomobil acik arttirmalarindan birine ozel davetli bu. 4gun oraya davet etti onada eyvallah dedim. Kendisini boslukta hissediyomus milyon $$$ lik bid yapacakmis ozel birseyler denk gelirse LOL. Hatta banada soyle bi c6 vette fln denk gelse onun araciligi ile bid leyebilirim. Amcamizin muhabbeti, sahip olduklari cok ozel, mumkun oldugunca faydalanmak gerek cikar iliskisi olmadan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ilk çıkacak hand carry servisinde seni bedava uçurup geri gönderecem az sabır ama off gününe denk gelir mi onu kestirmek güç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bide müsaitsen şu heriflerden alınacak connector, cover ve indicator light var.

STS Component Solutions
    2910 SW 42nd Avenue
    Palm City, FL 34990-5933

MIA ofise drop edilecek

2365 NW 70th Ave. C-24
    Miami, FL 33122
    Kargo yokmu cnm ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk çıkacak hand carry servisinde seni bedava uçurup geri gönderecem az sabır ama off gününe denk gelir mi onu kestirmek güç.
    Flexible m ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Saka maka boyle biri arasan bulamazsin. Adam bildigin senin benim gibi heyecanli anlatirken engine spec leri fln.
    Ekimde yeni aldigi ikinci tesla model x p100 u Montanadan Floridaya getirecek road trip katilirmisin 4 gun surecek 3500km fln dedi neden olmasin dedim aldim off umu isten. Ekimde road trip model x ile.

Ocak 15mi ne Amerika nin en buyuk otomobil acik arttirmalarindan birine ozel davetli bu. 4gun oraya davet etti onada eyvallah dedim. Kendisini boslukta hissediyomus milyon $$$ lik bid yapacakmis ozel birseyler denk gelirse LOL. Hatta banada soyle bi c6 vette fln denk gelse onun araciligi ile bid leyebilirim. Amcamizin muhabbeti, sahip olduklari cok ozel, mumkun oldugunca faydalanmak gerek cikar iliskisi olmadan.
    Süper denk gelmiş, road triplerin hastasıyız

C6'yı araya sıkıştırsın yahu koymaz ona bonus tadında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süper denk gelmiş, road triplerin hastasıyız

C6'yı araya sıkıştırsın yahu koymaz ona bonus tadında
    Aslinda evet ya soyle bi 1958 vette alana 2010 c6 bedava olsa .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kargo yokmu cnm ��
    NY'a çekiyoruz fedex p1 le sana gerek kalmadı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler