Sorma hemşehrim ya dün odaktan plakalık aldım, içme sinmedi söktüm. Olmadı kendime plakalık yaptıracağım![]()
Sorma hemşehrim ya dün odaktan plakalık aldım, içme sinmedi söktüm. Olmadı kendime plakalık yaptıracağım![]()
DİRİLİŞ OTOMOTİV
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kardeşim kocaman Maşallah aracına, kafa şişrmek demeyelim ona yardımcı olmaya çalıştım diyelimÇok da yakışmış plakalıklarla Allah kaza bela göstermesin sıradaki işlem yükseklikle ilgili olmalı
![]()
Aracınızı güle güle kullanın.Yakıt tüketimi ne alemde acaba? Bu motoru kullanan Doblo kullanıyoruz. 7,5 litre ortalamamız var karma.Şehir içi 1-2- gidiyoruz genelde.Aracınızın bu şanzımanla ortalaması 5-6 litre civarı oluyor diye tahmin ediyorum.Arkadaşım full gazlamalı 5.6 falan ortalamayla geziyordu.
Evet son yaptığım güzergahın ortalaması şöyle manisa-soma arası ortalama 65 km hız,hava 17 derece,lastik havaları tamamı 34,tek kişi + bagaj 5.7 litre,çok özenemedim.Yoksa 5.5 litre civarı çıkardı.Trafik vardı biraz da o yüzden böyle çıktı.
Aracınızın bakımlarını ve kontrollerini yaptırın derim.Çünkü uzun vadede size kâr olarak dönecek.
Evet yıllar sonra güncel yapalımHerkesin olduğu gibi korona virüsten dolayı bizde eve tıkıldık kaldık. Uzun bir süredir sadece yıka parlat yakıtını al şeklinde biniyorduum ta ki bu döneme kadar.
Uzun süredir yıka parlat serüvenimizden bir kaç kare.
Orjinal vauxhall 17 turbo jant takımını denk getirince madem aldık takalım dedik ve boyaya verdim hemen. Daha sonra lastik bulmak gerekliydi ve Michelin Pilotsport4 denk gelince kaçırmadan aldım. Boyadan geldiği gün.
Ve mutlu son.
Buda bonus olsun. Madem taktık leylek gibi gezmek olmaz dedim burada da istediğim yayların ilanı görünce hemen aldım. Montajını en kısa sürede yapacağız.
Şimdi sırada biraz parlatıp dinlendirmek var. Elim rahatlayınca bir ön tampon,ufak tefek gamzeler ve detailing işleri yapılıcak. Daha sonra doldurmaya devam inşallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)