Tak artık şu yayları.
Tak artık şu yayları.
Opel Astra H Herkese Acık Grup | Facebook
Cd30 teyp için Bluetooth modül
Yok program hazır değil egr iptali yapıldı. Bilinen bir tuner ama bir uyumsuzluk oldu çözemedik. Yalnız başka yerde yapılan başka astra ve corsa modellerinde de bu durumu duydum
Seninle konuştuk ama ilk defa senin arabada denk geldi böyle bir geri dönüş denmesi kafa karıştırıcı
firmayı kötülemek değil zaten sorunun flaşlamada kullanılan bir cihazla alakalı olmadığını yüklenen dosyada hata olduğunu belirtmek isterim kesinlikle
çünkü eğer araçta veya tuning cihazı ile alakalı bir şey olsa ya ya araç çalışmaz yada beyin uçar ve orjinal dosyasını yükleseniz bile o hatayı almaya devam ederdiniz
bencede ama kimse yoğurdum ekşi demez bende hata yaptığım oluyor düzeltiyorum
bu tuning işlerinde cevabını bulamadığınız bir şey yok aynı id li olup sabitleyicisiz araçta yok gibi dir
aynı id ye sahip olup versiyon farklılıkları oluyor çünkü opel yazılım konusunda çok değişiklik yapmış o yıllarda
dediğim gibi iki seçenek var ya hazır tuning li dosyayı atmışlar yada egr dpf iptal ederken cc ye dokunmuşlar
sadece tuning dosyası ise bir daha hiç yanaşmayın derim o firmaya çünkü bu işi bilmiyorlar direk kesindir
harita okuması bilgisi olmayan kişilermiş demekki
Maşallah. Yayları taktırmadan önce arka amortisör takozları almalısın. Biz çıkma ids taktırmak için orjinallerini sökünce takoz yayla bir olmuş cumartesi günü 5te yana döne parçacı aradık.
Çoğu kişi önermiş ama bende tekrarlayayım cosmo far görünüşünü çok değiştiriyor. Kendi farını hiç bozma elbet denk düşer. Sonradan yapılan astra h farları bana göre böyle duruyor
![]()
Sonunda Vogtland 3.5cm yaylarımızı takabildikİşte çalışırken babamdan aniden dükkan müsaitmiş götür seni bekliyorlar demesiyle hemen götürdüm bıraktım. Akşam üstü gidip aldım. Ben arkası daha çok düşücek napıcaz diye düşünüyordum ama orjinalinin bi tık altı oldu ve istediğim kıvamda şuan.
Kirli hali için kusura bakmayın aldığım gibi bir kaç poz çektim,yollar alt yapı çalışması dolasıyla çok bozuk yıkadığım gün toz içinde kalıyor..
Dayanamadım yine pazar günü gezeriz böyle binmeyelim diyerek güzelce bir yıkadım, aracın üstüne 5 yıldır hiç bir uygulama yok hareler için kusura bakmayın yakında ona da el atacağız![]()
En son her zaman ki park ettiğim yerde yerimizi aldık. Şimdi geriye detailing,yazılım ve incik boncuk kaldı.
![]()
Astra H zaten güzel. Bu jantta gayet güzel ve şık duruyor. Maşallah
Bu arada sebebini bilmem ama 1.3 cdti astraların arkası nedense bir tık yüksek duruyor. Yaysız dizel görürseniz dikkatli bakın. Ben öyle gözlemledim hep![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Maşallah abi. Araba ok gibi olmuş. Cosmo far+opc ön tampon nokta olur.
valla orjinaldeyken arkası öne göre daha düşüktü garip şekilde anlamamıştık onuyaylar takılınca dedim şimdi daha düşücek ama tam istediğim gibi oldu arkası hafif yüksekte olması güzel çünkü 4 kişi binebiliyoruz bazen aile ile birlikte. Teşekkür ederim
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim, cosmo far listemde fakat ancak kış zamanında alabilirim gibi bakıcaz duruma göre. Ön tampon opc düşünmüyorum ona girersek komple opc yapmamız gerekir arabayı![]()
Yapıyorsun bu sporu hemşerim, yaylardan sonra kaderi değişmiş. Cosmo farda oldu mu tamamdır![]()
DİRİLİŞ OTOMOTİV
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)