Emek büyük fakat yine ben takıldım kapak üstündeki yazı fontunaDaha retro bi font olsa fena olmazdı sanki
Emek büyük fakat yine ben takıldım kapak üstündeki yazı fontunaDaha retro bi font olsa fena olmazdı sanki
Yanıt yazarken kelimeler neden otomatik değişiyor ?
Bu hafta aracı teslim almak için istanbula gideceğiz son işlemler ve ayardan sonra trabzona döneceğiz
Aracın sesini merak edenler için harun ustadan video istemiştim ama araç ayarsız tabi
Lada Samara İtb 1600 / Henüz ayarsız ~ - YouTube
Son durum olarak aracı aldık ve Trabzon'a döndük. Aktif olarak kullanıyoruz. Tek problem kapakçıdan Kaynaklı olarak makinanın devir dönmemesi ve gücün beklentimizin altında olması. Onun dışında her şey güzel
Dişli oranlarından dolayı 1. Vites uzun ve 2-3-4-5 tabiri caizse çat çat çat arka arkaya geliyor. Vites yolları kısa ve kemikli Kısa turlu direksiyon kutusu, alt takımda yapılan geliştirmeler, süspansiyonun uyumu, kilitli diferansiyel, ITB nin sesi, gaz tepkisi, full mekanik hissiyat, karadenizdeki dağ yollarında buluşunca bütün ufak dokunuşları ve verilen emeği gerçekten fazlasıyla hissettiriyor. Hazzın tarifi gerçekten zor
Otoyolda 5. Viteste ancak 70-80 ile gidilebiliyor. Spor motor kulaklarından kaynaklı titreşim hat safhada. Bu yüzden günlük kullanımı birazdaha rahatlakmak için 6. Vites kiti eklemeyi düşünüyoruz. Aynı zamanda güç probleminden dolayı silindir kapağının yeniden açılması lazım. Bu iki işlem için maddiyatı toparlayınca tekrar Harun ustanın yanına gideceğiz. Şimdilik bu şekilde kullanıyoruz
Merak ettikleriniz varsa yantlamak isterim.
Biraz görsel
![]()
Konu Unarmedpower1 tarafından (10-08-2024 Saat 17:00 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)