İyi günlerde kullan.
Kimse sormamış, sen de söylememişsin ama merak ettim. Kaça mal oldu bu araç orada sana anahtar teslim?
İyi günlerde kullan.
Kimse sormamış, sen de söylememişsin ama merak ettim. Kaça mal oldu bu araç orada sana anahtar teslim?
Çok güzelmiş gerçekten. Güzel günlerde kullan. İş varsa bizde gelelim![]()
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
abi kazasız belasız kullanman dileğiyle almanyayı görene kadar beş ve üçü yanlış bir sıfır eksik yazdın falan sandım![]()
Samara 2109
Cok saolunvalla neden olmasin
Ya hakikaten saka gibi bende hala alisamadim. Yani baya bir garip geliyor. Keske bizim ulkemizde de boyle olsada herkes istedigi araca rahatca ulasabilse. Su an burada aklimk yitirmemek icin zor tutuyorum kendimi.
Tekrsrdan cok saolun![]()
74 model sehpa...
valla super tercih yaptın , zaten istediğini istediğin zaman alabiliceğin biryerdesin bu temizlikte bulabilmen şans gerçekten tekrardan hayırlı olsun almanyaya yolumuz duşunce bi tur atarız ustunu açıp![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin.![]()
Abi aynen ve cidden gunluk olarak hic rahatsiz etmeyen bir araba. Hakkikaten kullanisli. Zaten 2 kisiyiz ve 1 orta boy kopegimiz var rahat rahat sigiyoruz icineaklimda bir araba daha var onu kendime hedef koydum umarim satilmazda alirim ozaman tam hayallerimden birine sahip olmus olucam.
74 model sehpa...
Instagramdanda gormsutum gittiğini hayırlı olsun Hakan hem araba hem almanya icin. Burda bir pok yok gördüğün bildiğin uzere
Birali ve alkol iceren tüm storylerin cok can alici![]()
1881 - 193∞
Hakan güle güle kullan bulmuşsun yine Yeşilköy spec teyzeden temiz arabayı
Akturdan foto isterim bununlaBizim evin arka yolundan
![]()
Almanya ya gidip japon almak bence kabul edilemezHem yeni yaşamın hem de otomobilin hayırlı olsun çok güzel ve özel.
Berkan Çok saolabi baktım çok küfür yiyorum bir ara verdim biralı alkollü paylaşımlara
![]()
anahtarla poz çekicektimde anlatamadım bu ritüelin neden yapıldığınıciddi ciddi Aktura gitme planlarımız var bununla
Çok teşekkürler
Abi temiz bir linç yedim öyle böyle değilTabi işin özü yeni planlarım yok değil sadece bir iki hedef koydum kendime ondan sonra o beklediğim araba satılmazsa atılıcam üstüne
Çok saol tekrardan
74 model sehpa...
Abi çok saol valla alışıyoruz ve zamanda hızlı geçiyor neredeyse 1,5 ay olucak. En büyük sıkıntı İstanbuldan tüm eşyalarımızın gelip kalıcı evimize yerleşmemizdi. O Geçen hafta bitti tabi bu sırada bizde bittik. ancak kendimize zaman ayırabiliyoruz. herşeyi yavaş yavaş yapıcaz halledicezTekrardan çok teşekkürler Özgür.
74 model sehpa...
Seviyorum ya NB de severim NC-2 daha çok severim.
Güle oynaya kullanBunlarda bu goygoy paket galiba senin araba
NB de kilitli diferansiyel ve Bilstein amortisörlü çıkan paket var mı NC lerde vardı, bilgin var mı ?
Konu -ER- tarafından (10-12-2018 Saat 09:51 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)