Aracı son güncellemeden önce kuzenimin evin orada gördüm 1.5 sene kadar önce ben son güncelleme sonrası kapı direklerinin rengine takıldım oraya da karbon görünüm ya da mat siyah kaplama yapabilirsiniz. Emeğine sağlık kazasız belasız
Teşekkür ederim tavan döşemesinde bende şüphelendim ama bitince aslında büyük eksik buymuş dedim
Etiketçi işi hellaları kullanmaktan çekiniyorum anlam karmaşası gibi durmasın diyeOnun yerine daha modern duran şu seriyi düşünüyorum aynı şekilde ön plakanın altına koyarak
Abi çok teşekkür ederim sende giresun'da ikamet ediyorsun galibaKapı direklerine bende zar zor alıştım, kaplamayı hatta boyatmayı da düşündüm ama kapı içleri lacivert kalacağından iyice renk cümbüşü olsun istemedim
![]()
Konu oguzhanaydeniz tarafından (10-02-2022 Saat 11:04 ) değiştirilmiştir.
Çok güzel maşallah, zamanında 28 plaka bordo bi Kartal vardı, o halen aklımdadır, bu da muhtemelen akılda kalacak![]()
Renk olarak ben yeşilden yana oy kullanıyorum![]()
Beyaz jant nokta olmus, bagaj kaplamasını bende begenmedim. renk olarak 1 2 ton koyu sarı cok iyi olabilir. Hatta forumda bi clio rs'i sarıya boyatan bi arkadas vardı renk kodunu hatırlayamadım ama bilen cıkacaktır illaki o ton cok iyi olabilir.
siyah çerçeveli olan rallye modelini bende beğeniyorumen azından farların hepsinin yanışını limon sarı renkte istiyorum nasıl durur bakmak lazım
Çok teşekkürler evet bordo kartal döneminin enlerinden biriydi dursa hala öyle olurdu tabi![]()
Benimde içine birazda yeşil katılmış sarı düşüncem varAudi phyton yellow tam uyuyor dediğime
Teşekkürler jantlar beyaza dönecekrenkte dediğim gibi sarıda kalırsak olursa audi'nin sarısını düşünebilirim
![]()
maşallah.. emek verilen her şey çok kıymetli.
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
son durum nedir bilmiyorum ama bagaj kapağı bence araçla aynı renk olmalı ve arka tampon orjinal olmalı bence
emeğinize sağlık
İzmir işlerinden gına gelmişti artık alışı gelmişin çok dışında kalite emeğinize cebinize bereket..
MSPORT
geliyo güncelliyorum
çok teşekkürler kesinlikle öyle
teşekkürler bagaj kapağından henüz sıkılmadım gözün alışma süresi biraz uzun sadecearka tampon istediğim agresif görüntüyü bu şekilde sağladığından şuan pek dokunasım yok ama onu da sıfırladığımda biraz orjinal gezicem tabii ki
çok teşekkürler![]()
Herkese yeniden merhabalar
Jantlarda gri renkten sonra beyazın zehrini bi kere aldığımdan dolayı duramayıp jantı beyaza boyatmaya karar verdim. Jantların aşırı opak duran beyazdan değil de hafif mavimsi durmasını istediğimden renk seçiminde kararımı ford'un buz beyazı renginde kullandım. Metalik görüntü için boyanın son katına vernik karıştırıldı ve sonuç istediğimiz gibi
mavi renk siboplar gümüşten güzel durdu bence
siyah jant göbekleri beyaz jantta sırıtıyordu beyaz jant göbeklerini bulamadığım için siyah göbekleri folyo ile beyaza kaplayıp mavi renk logolarını yapıştırdım geçici bir şekilde
komple temizlik boyası yapılacağı için çok üzerine düşmeden polisaj denemeleri yapıyoruz
sonuç tatmin edici
Takoz karlıktan sonra aracın önden görüntüsü iyice standart hissettirdiğinden ne yapabilirim diye düşünürken döneminin opsiyonlarından olan elimizde bulunan farba sisli farları takmaya karar verdik rafta uzun süre beklediğinden ötürü camı tamamen buğu ile kaplanmıştı
farın standart camı içinin tasarımını oldukça gizliyordu hem yeniye uyarlama amaçlı hem de temiz görüntü olması için desensiz düz cam taktık diğer versiyonunda olduğu gibi farın sis kısmını sarı yaptık zaten baştan beri istediğim görüntü o sarı durmasıydı.
İnternetten aldığım görsel; diğer versiyon sis çanakları sarı renk olan
ve düz desensiz camla arasındaki fark
montaj haliönden görüntü artık alışılmışın dışına çıktı
evet bu seferde sisler standart kaldı dedimOna da el attık yine desenli camları düz cama çevirdik ve camları sarı folyo ile kapladım bu aşamayı çok hızlı yaptığımızdan fotoğrafını çekemedim o yüzden direk finiş
öncesi sonrası buyurun artık rahat uyku uyuyabilirim
dediler buluşma var standart dışı araba lazım dedim sıra 1 e beni yazıniçeride gürültünün serbest olduğu haberini alınca mâlum çeyizler bozuldu
cold start rolanti;
https://youtube.com/shorts/P343eJBpWzc?feature=share
bol oksijenli buluşma ortamından poz
Herkesin arabasına dükkan, garaj ismi ile donattığı yerde martini logoları ile bende yakışanı yaptığımı düşünüyorum
Anlık durum bu şekilde görselde oynayacağım durum kalmadı en azından şuanlık öyleokuduğunuz için teşekkür ederim iyi forumlar
Bol görselle sonlandırayım
![]()
maşallah, normalde oem'ci olsam da verilen emek takdire şayan.
desensiz camla ön taraf tamamen yenilenmiş.
beyaz jant her zaman favorimdir
Maşallah bambaşka bir noktaya taşımışsınız aracı. Nazar değmesin. Özellikle ön tarafa yapılan işlemler muhteşem olmuş.
Bir de arka bagaj folyosu sökülse tam olur.![]()
Son haline bayıldım.Önden görüntüsü harika olmuş vallahi.Bu far-sis kombinine bayıldım.Emeklerine sağlık![]()
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)