Ön görselde sis çerçevesi olmadan daha güzel durabilir diye düşündüm
Maşallah kazasız belasız
Tesisat nerde tesisat , tesisatı olmayan Tofaş sadece tofaş dır ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
maşallah çok güzel ama ön panjur tampon ayarları yapılınca daha sıkı ve güzel olur.
Son hali çok başarılı kardeşim, emeklerine sağlık. Trabzon işi Tofaşların arasında böyle bir araç olması bence gurur verici, kendi tarzını gayet güzel bir şekilde yansıtmışsın. Diğerleri hep ikiz, artık sıradan geliyor. Göz yorulduİlerde bu şeffaf farlara mercek takabilirsin, bence kafanın kaderini çok değiştirir.
Konu SedatAdanurr tarafından (09-01-2023 Saat 00:50 ) değiştirilmiştir.
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
maşallah emeğine sağlık, ön taraf baya güncellenmiş farlar ve sisler çok yerinde olmuş, tüm arabalardan farklı olması zaten 10 üstünden 15![]()
Çok teşekkürler desensiz cam çok basit bi trick olsa da farın kaderini değiştirdi ister istemezDesenlerin amacı ışıtma ve ufuk çizgisini oluşturmak tabii ki ama düz cam ile de kötü bir çizgi yok
Çok teşekkürler
Ön taraf fabrikasyon makyajlanmış olduBiraz daha bıkayım çıkaracağım
Çok teşekkür ederim abi sağolasın
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim yeni tampon alırsam deneyebilirim şuan perçin delikleri var çerçeve kenarlarında abigaliba L/SL lerde çerçevesiz oluyordu tam hatırlayamadım
Teşekkür ederim abi aynen öyle üçünden birisi olmadan olmuyor maalesefkesinlikle bana da öyle geliyor hem esprili hem dönemine uygun sırıtmayacak parçalar takınca sonucunu güzel bir şekilde alıyoruz
131 panorama da istenilen tarzı ve görüntüyü kesinlikle çok iyi sağlamış bir araç bence parçaları çok güzelbizim ki daha güncel hali gibi
Tesisata sıra gelemedi hali hazırda abiçok yer kaplamayacak az sayıda vintage ürünlerden oluşan göze batmayan bir sistem istiyorum bakalım
Teşekkürler. Farlar oem olsa da anlamadığımız bir şekilde düzgün oturmadı neredeyse bütün parçalar kasma yaptı. Kafa yeniden ayarlanacak boyaya gireceği için daha sökülmesini istemedim
Çok teşekkür ederim aynen öyleBu farları mercek ile bozmayı düşünmüyorum ama orijinal farlara bi-led yapmayı çok istiyorum bakalım
Çok teşekkürler![]()
maşallah emeğinize sağlık.far lardan bir takım bende var biyerden kalmış elimde.olurda basına bişey gelirse haberiniz olsun![]()
Maşallah öncelikle kazasız belasız. Standart dışı, basma kalıp dışı yapılan işlere hastayım.
Araç rengiiçin yorumum, sarısı tatlı bi sarı değil uçuk sarı gibi o yüzden ısınamıyo insan. Ruhsatla uğraşmak istemezsen daha tok sarıları düşünebilirsin, type-r, megane rs sarıları gibi. Farklı renk istiyorsan araç büyük, zümrüt yeşili tonları yada bmw grubu mor (örn e36 tecnoviolet) renkler yıkım olur.
Çok teşekkür ederim özelden mesaj attım farlar için
Teşekkürler özellikle yeni araçların sarı tonlarını bende çok beğeniyorum ama boya kodlarını sorgulattığımızda içlerinde daha önce görmediğimiz pahalı vernikler, baz kat boyalar karşımıza çıkıyor mecburen vazgeçiyoruz o renkten. Opak sarılardan devam ediyorum şuanlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)