Maşallah akıllı işi değil bu yaptıklarınız tebrikler...
Emeğinize sağlık, Allah kaza bela göstermesin![]()
Maşallah akıllı işi değil bu yaptıklarınız tebrikler...
Emeğinize sağlık, Allah kaza bela göstermesin![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maşallah gerçekden çok emek var neler neler yapmışsınız en ince ayrıntısına kadar anlatmışsınız iyi günlerde kullanmanız dileğimle renk çok asil
Batuhan YÜKSEL®
Maşşallah , paradan daha çok emek harcamıssınız gerçekten.
Aracın kaderi değişmiş.
Güle güle kullanın..
Elinize sağlık..
klipsleri tekrar değiştirmek beni benden aldı... Emeğinize sağlık
mal da yalan mülk de yalan gel biraz da sen oyalan.
otomotiv mühendisi
Her VAG severin okuması gereken bir konu, ilham verici olmuş maşallah![]()
Sıradaki hedef kaputun içi olmalı gibi artık, güel günlerde binin
Artık ben de konuyu takipteyim, kendisine KN filtre satışı gerçekleştirdim biraz önce , aracı yakından gördüm sıfırdan farksız gerçekten
![]()
İlk mesaj güncellenmiştir...
Nasıl satacaksınız bu aracı?...
29.10.2020 güncellleme:
Bayadır fırsat bulup konuyu güncelleyemiyordum. Pandemi sebebiyle evde bulunduğum süreçte boş durmayıp arabaya PLA 2.0 Mqb otomatik park sistemi montajı yapmaya ve geçen yıldan eksik kalan bagaj ve davlumbaz yalıtımı yapmaya karar verdim.
İlk iş olarak arabanın sökülen parçalarını ve görünmeyen bölgelerini detaylı temizleyerek işe başladım.
Ön arka tampon altları ve davlumbaz içleri sıfr kıvamında oldu:
Tamponlar, panjurlar kısacası sökülen tüm parçaları detaylıca temizleyip kromlarını parlattım:
Arabanın altı da bu temizlik furyasından nasibini aldı:
Temizlik işleri bittikten sonra bagaj içi davlumaz üstlerini ve tabanını önce ctk premium ile kaplayıp üstüne ctk caimat ile yalıtımı tamamladım:
MG]
Tabana bagaj halısı ve yan duvar halılarında mevcut olan fabrikasyon yalıtımı ctk caimat ile destekledim:
Davlumbazların da sac kısımlarının yine ctk premium ile kaplayıp keçelerin arka taraflarını su geçirmez akustik sünger ile kapladım ve yalıtım kafamdaki yalıtım işlerinin hepsi bitti. Araba artık yolda çok daha huzurlu.
Tüm temizlik ve yalıtım işleri bittikten sonra PLA ile ilgilenmeye başladım. Ön ve arka tamponlara sensor montajlarını yapıp orjinal tesisata sadık olarak kablolamalarını tamamladım. Kodlama işlemlerinde sonra sistem sorunsuz çalıştı ve beklediğimden çok iyi park ediyor.
PLA nın multimedia üzerindeki görseli:
PLA nın kadran üzerindeki görseli:
Arabanın yazlık ve kışlık jant setini ayırmaya karar verdim ve jant aramaya koyuldum. Uygun fiyatlı temiz ikinci el orjinal talledega (scirocco r jantı) 18 inç jant bulunca alıp boyasının yenileyip seramik kaplamasını yapıp yazlık jant olarak kullanmaya başladım. İlk başta garipsedim ama sonra alışmaya başladım. Interlagosları kışlık için ayırdım.
Jantlarımız:
Araba üstünde:
Son olarak da bagaja b8 kasa passatlarda çıkan 2.0 tsi yazısını yapıştırdım.
Okuduğunuz için teşekkür eder sağlıklı günler dilerim…
Muazzam çalışmalara devam etmişsiniz, titizlik beni büyüledi, devamında ne düşünüyorsunuz?
Maşallah gerçekten çok süper olmuş. Kazasız belasız binin. Bende Cc kullanıcısıyım. Gerçekten imrendim.![]()
Herşeyi ile harikulade bir cc oldu güle güle kullanın. R Line dönüşüm planınız var mı ?
Maşallah harika görünüyor.
Keyifle okudum yapılanları, daha da güzelleşeceğine eminim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
maşallah,
keyifle kullanın. eklenecek bir şey kaldı mı? adaptif sürüş belki ? elle serbest![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
maşallah, söylenecek başka bir şey yok![]()
Buraları güncelleme zamanı gelmiş @abkcy![]()
maşallah keyfle okudum elinize kesenize saglık aynı motorlu mk6 gti kullanıyorum o motorun hakkı kesinlikle k04 turbo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)