................................
Printable View
satılık forza vardı. telefon tutacagı lazım olursa bende var.
bendeki mavi çantalı 2021 3binde . satıcam . kışın binmeyi düşünmüyorum.
ben de aracı ilana koydum. lakin şunu farkettim sizin bizim gibi kullanıcıların araçları sarı sitede gitmiyor. al satçı dolmuş orası. araçtaki donanım bakım sıklığı incik boncuk yapılan işler kimsenin umrunda değil. pert kayıtlı ile aynı kefeye konuluyor. umarım gönlünüzdeki fiyata verirsiniz.
saygılar
Arabasız hayat MQB hayat hayırlı olsun şimdiden. Güzel arabaydı, sahibinin değerini bilen birisi almış olması çok iyi.
İnsanların artık biniciye olan güveni sarsıldı bence, sarı sitede sahibinden olan ilanların %85' i al satçı. Milletin bu insanlardan midesi bulandı artık, şahsen bende araç bakıyorum al satçıdan ziyade binici bulmaya veya galeriden almaya özen gösteriyorum.
Bu arada hayırlı olsun her iki tarafa da, A5' i satıldıktan sonra canlı görmüştüm kıymet bilen birine gitmesi sevindirdi.
911 Carrera 4S loadink.
Hayırlı olsun dün gop tarafında yolda görmüş olabilirim.
Hayırlısı olsun 2 taraf içinde..Yeni aracı merakla bekliyoruz :)
Güle güle kullan Volkan hayırlı olsun marka model söylediğin gibi olmuş sadece bi yeni kasası gelmiş gösterdiğinin:) Bakalım bu nasıl değişim görecek tam retrofitlik benim araba uğraşacak pek bişey kalmamıştı iyi olmuş A3 :)
hayırlı olsun Volkan hocam mqb ye hoşgeldin ucu bucağı olmayan güncellemeler :) kazasız cezasız binmeniz dileğiyle
saygılar
Sıradan bir araba aldım ve bir sure bineceğim yazmıssın valla guldum.
15 gun sonra yeni konu gelir evet yine kasinti tuttu diye baslayan :D
Kazasız belasız masallah gayet diri ve güzel duruyor.
Kazasız belasız güzel günlerde kullan inşallah. Aklındaki yeni projeleride sabırsızlıkla bekliyorum açıkcası :)
VAG UYUMLU ÖN ARKA ST COİLOVER İlan No: 963838366
Yeni düştü ilan
İlginç mesela cabrionun arka yayları benim arabaya sığmadı bile nasıl oluyor acaba :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
güle güle kullan kardeşim...
hayırlı olsun hem satışınız hem alışınız.
km si cidden yaşına göre çok uygunmuş.
kazasız belasız kullanın yeni motor ve arabanızı
konunun adı sunroofsuz kupon araçlarım olmalı bence :) Maşallah
Allah gönlüne göre versin üstat
saygılar
5 serisinden sonra tt kesmezdi bence. umarım istediğin gibi bir araç bulursun üstat. biz de keyifle okuruz konuyu
saygılar