................................
Konu wolkanku tarafından (07-03-2024 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.
Volkan çok güzel kombinli bir araç aldın, yaşça yüksek sahibi aracın diri kalmasına katkıda bulunmuş. ufak tefek mekanik ve kozmetik eksikleri zaten sen giderirsin ondan sonra çok keyifli bir E60 ortaya çıkacak.
@wolkanku![]()
Konu BARR tarafından (09-12-2019 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı günlerde kullan, bayılıyorum bu şekilde uzun - detaylı post anlatımlarına , zevkle okuyorum çok teşekkürler.
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. A5 gittiğinden beri pazartesi sabahları senin konuyu okuma ritüeli son bulmuştu.Artık pazartesi sabahları okuyacak bir konumuz var
Yapılacaklar bitince a5 gibi can yakıcı bir araç olacağına eminim
'14 Seat Leon TDI
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel tercih
Şirket araç verseydi de, bir araç alırdınız bence. Bu forumdaki çoğu kişi kullanmasa bile kendi aracıyla uğraşmayı seven insanlar.
Şirket aracım olduğunda haftasonu gelse de 2 gezsem kendi aracımla derdim.
Bu araçta da köklü değişiklikler yapacağından eminimKazasız belasız cezasız kullanmak nasip olsun inşallah
Sunroofsuz bmw algısını benim de yıkmam lazım, o kadar işlemiş ki beynime, ilanlarda falan sunroof olmayınca açıklamayı okumadan kapatıyorum![]()
bende 2008 520d sahibiyim.Bende alırken e60 kasaya çok ön yargılıydım ama,yaklaşık 1 senedir bende.Hemen hemen tüm ön yargılarımı yok etti diyebilirim.E39 530dan sonra,tatmin etmeyebilir diye düşünürken çoğu konuda çok yeterli bir kasa.Lci versiyonlarıda malzeme kalitesi ve ömrü olarak makyajsiz versiyonlara göre epey aşama kaydetmiş.Güle güle kullanın....
Valla her e60 konusunda yazarım şu kasanın hastasıyım diye, hep satın alma isteği duyduğum ama cesaret edemediğim, gazımın eksik kaldığı bir otomobil.
Sizin konudaki gelişmeleri gördükçe sanıyorumki yaza doğru e60 alırım galiba... Size de bana da hayırlı olsun şimdiden
Maşallah, Allah kaza bela göstermesin.
Bu sefer can evimden vuruldum konuya....
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Her zamanki gibi muhteşem gidiyor. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Aracın rengi çok güzel jantlarıda keza öyle
Güle güle kullanın.A5 i satınca arabasız yapamayacağınızı tahmin ediyordum konuya da yazmıştım yanılmadımAracın rengi de duruşu da gayet güzel.Detaylarla ilgilenildikçe güzel bir araç ortaya çıkacak belli.Az bi ilgi ile bile çok güzel durmuş.
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)