................................
Printable View
Km.nin sadece bir rakamdan ibaret olduğunun ibretsel şekil bulmuş hali, nadir bir araç..
Maşallah, kesenize bereket.
Tercihler ve zevkler.. Zaman neyi gösterir bilinmez ama ben olsam ben de kesip biçmezdim böyle bir aracı.
Kazasız belasız sürüşler..
Fotoların tamamı uçmuş bende. Hiçbirini göremiyorum.
Fotoğraflar bende görünüyor, bi sıkıntı yok.
Senin motorda EGR soğutucusu var mı?
Varsa su eksiltme nedeni bu da olabilir.
EGR valfi ile karışmasın, EGR soğutucusu......
Katılıyorum, BMW websitesinden kontrol ederseniz n47 motorlar için aksiyon olup olmadığı yazıyor
Benim aracım için tr uzantılı sitede aksiyon yokken, yeni Zelanda sitesinden kontrol yaptığımda aksiyon için gitmem gerektiği yazılıydı. Özgörkeyi aradım, bir de onlar şase nomu kontrol etti ve çağırdı.
Servis yaştan bağımsız kontrolü ücretsiz yapıyor, 1 gün kaldı sorun yok diyerek verildi
Merhaba
Bu TR için
BMW Gonullu Geri Cağırma - Sorgulama Ekranı | BMW Turkiye
Bu da örnek olarak aşağıda Avustralya için
BMW Group Australia Recalls
Dediğim gibi, TR uzantılı VIN sorgulamasında kontrole gerek yok aracınız etkilenmiyor demesine rağmen UK uzantılı ya da başka ülkelerde servise kontrol için gitmemi istiyordu.
Serviste kontrol yaptırdığım için de olabilir bilmiyorum şu an tüm ülkelerde aracınız etkilenmiyor diyor.
Bmw.com üzerinden ülke seçerek bir kaç ülke üzerinden de deneyin, ama her hangi bir yetkili servisi arayın N47 aracım var diyince daha cümleye devam etmeden Şase no verin aksiyon var mı bakalım diyorlar otomatiğe bağlamış şekilde.
Hayırlısı olsun, araba kesinlikle daha rahatlayacaktır.
275/35/19 lar iyi durumdaysa bana bir fiyat yazarsın.
Ben de yazılımı olabilir diyenlerdenim otopark test güzergahında verdim küsküyü :hehe:
Güzel yenilemeler olmuş şimdi sıra bende.
EGR yi mekanık olarak kapatırsan da cok daha iyi olur.
Maşallah nazar değmesin.
Araba cogu 2021'i bozacak cinsten! Cok guzel duruyor.
APP yaptirma da, su plakayi cemiyetten adam gibi ortalayarak bir bastan bastir be.
Plakayi basan arkadas nasil yerlestirmis ise tablayi, 34 ile CCZ arasindaki bosluk CCZ ile 807'den 1.5 kat daha fazla.
maşallah
plaka demişken araba 34 vlk xx hakediyor :D
Antifriz seviyesi de etken sıcaklığın çıktığı seviyede. Antifriz azken 100-102 leri görürdü, antifriz eklenince 95-96 yı geçmedi , geçen termostat değiştirdim , akan karışım su yerine sadece su eklendi serviste , şuan 98 seviyesinden iniyor aşağıya.
obd icin hangi uygulamayi kullaniyosun abi.
çok çok güzel bir araç , İnşallah değerini bilene gider.. Maaşallahı var )
öncelikle hayırlı satışlar.
Forumdan tanıdığım kadarıyla satmayı düşünmüyorum dediğin her aracı bir kaç ay sonra sattığını gözlemlemiştim daha önceden. geçen ay otoparkta çekilen fotoyu paylaştığında da dedim içimden kesin yakında satar.
ve c sınıfı sıradan bir araç alacağım dediğini de şöyle okuyorum. "bir delilik yapıp yine değişik birşeyler alabilirim"
tesadüfen gördüm yazınızı, kimseyi savunmak değil amacım ama neden böyle bir sorgulama var ki anlamadım? :)
bu arkadaş parasını kendi didinip kazanıp bir ürün almış ve gördüğüm tanıdığım kadarıyla da emek etmiş, şimdi de kendi keyfine göre bu ürünü satıyor.
bende sık değiştiriyorum genelde, bütçem dahilinde farklı farklı arabalara binmek hoşuma gidiyor ne var ki bunda? kaldı ki sık değiştiriyorum diye de ne bakımını eksik ediyorum nede alırken de az para veriyorum. off road aracım da oldu keyifle bindim, normal arabam da oldu biniyorum farklı farklı da tecrübelerim de oldu hepsinden.
şu an bende taaa liseden içimde ukte olan beyaz bi E60 buldum aldım, biraz binip ilana koyamayacağımı mı anlamalıyım yazdıklarınızdan? :)
bence bırakalım insanlar ne yaparsa yapsın
sanırım yazım tam anlaşılmıyor. ben eleştirmek için yazmadım yazımı. elindeki malı itelemeye de çalışacak birisi değil. önceki araçları da bu aracı da piyasadaki en temiz araçlardandı.
arabacılık ruhuna işlemiş a5 i sattığında (a5 i de ayrıca çok temiz ve bakımlıydı) da şirket aracı var zaten trafik bilmem ne almış başını gitmiş gibi yazıları vardı gitti herkesin aklında kalan cesaret edemediği bir aracı aldı iyi de paralar harcadı tertemiz bir halde bindi. her ne kadar motor çok güzel dese de alacağı c sınıfı araç en kötü alfa olur diye düşünüyorum :D
tekrardan ekliyorum kötü bir yorum yapmadım yada kötü bir düşünceyle yazmıyorum. ayrıca ne kadar gergin bir millet olduk her yazılanı kötü eleştri gibi algılamak niye :(