eşinle mesajlaşmadığın kadar benimle mesajlaştığına değen bir araç aldın yavrukurt
incik boncukları tamamlanınca , mazotu bin gez arabası olacak, kafan rahat binersin artık, her zaman her türlü soruda yanındayım![]()
eşinle mesajlaşmadığın kadar benimle mesajlaştığına değen bir araç aldın yavrukurt
incik boncukları tamamlanınca , mazotu bin gez arabası olacak, kafan rahat binersin artık, her zaman her türlü soruda yanındayım![]()
Teşekkür ederim.
Ufaklık şu an 4 aylık şu anlık bir problem yok ama ilerideki durumu merak ediyorum ben de1 aracımız daha var, çook problem yaşarsak onunla devam ederiz çözüm var Allahtan.
Bagajın camla birlikte açılıyor olması bebek arabası vs de çok avantaj
Eyvallah, aynen kar bekliyoruzteşekkürler
Çok sağol Ferhat
Reis sen raconu kestin, üstüne söylenecek bir şey kalmadı
Teşekkür ederim. Evet 308 çok güzeldi, hala güzel gözüken ve güzel hissettiren araçlara binmem lazım. Yaşlanmadık o kadar
Teşekkür ederim.
Yakıt tüketimi şöyle ki, ev iş arası yaklaşık 10km ve dur kalk trafik. O güzergahta 11 12 13 kafasına göre takılıyor ama akıcı yolu buldu mu güzel.
Geçen gün Bahçelievler - Fulya gittim geldim 8 litre yaktı.
Bahçelievler - Zekeriyaköy gittim 120-160 bandında 8.5-9 gibi yaktı.
Aynı güzergahı 90 cruise ile döndüm 5.8 yaktı
Çok teşekkürler
Çok sağol kanka
TeşekkürlerValla sadeleşmemesi için çaba gösteriyoruz, en azından görüntü olarak. Kodiaq mı , C5 Aircross mu alsaktan geldik buralara. Hala güzel gözüken, baktığımda beni mutlu eden araçlara binme ihtiyacım var yoksa öbür türlü mutsuz olurum
Evet jantın replikası çok fazla ama A5'ler içerisinde, en azından baktığım ilanlarda bu janta sahip A5 neredeyse hiç olmadığı için bana güzel geliyor şu an.
Orijinal jantı söküp de replika da takmak istemiyorum ama ileride herşey olabilir
Sağol kankacım
Teşekkürler. Bazı fotoğraflarda bir tık yüksek gibi durmuş aslında ama öyle değil. Hatta bu haliyle sürtüyor bile çoğu yerde ama tekrar inceleyeceğim.
Sağolasın yavrum, Volkan'ı alıp geliyorum Çeşme'ye
Sağol kankam, aslında kronolojik sıraya bakınca bir hızlı bir konforlu araç şeklinde ilerledim hep. Bu biraz elit oldu tabi
Teşekkürler, bence de öyle
Amcacııım çok teşekkür ederim
Çok sağol dostum
İçimizde ki serseri baki ya, neyse ki arkadaşlarımın pislik arabaları var
Sağolasın kankam, emeğin çok. Her araba alma arifesinde bu sürece alışkın o , ama kıskanmıyor değil![]()
Hayırlı olsun Low![]()
Hayırlı olsun Özgürcüm güle güle kullan maşallah![]()
Yeni işinde bol bereketli olsun inşallah
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iş yeriniz hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun.
ama itiraf edeyim bu konuyu okumatansa açtığınız diğer konulara girip 308 gti konusunda bida bida bida okudum
çok iyi arabaydı ya
médiocrité partout
Eyvallah bro
Çok sağol abicim
Çok teşekkürler
308 güzeldi tabi, tadını aldık keyfini sürdük hakkını verdik isteyen çıkınca da uğurladık. Unutulmayacaklar arasına girdi ama bizle mezara da gitmeyecekYeni maceralar yeni tatlar lazım.
Açıkcası 1-2yaşında arabalarda neredeyse yapacak hiçbir şey olmayınca, sadece kontağa bas çalıştır yürü yapınca sıkılıyorum bir süre sonra. Bana ufak tefek uğraşlar lazım, canlı tutuyor bu tür uğraşlar
Sağol abicim
Teşekkürler, konu açacağım 1-2gün içinde
Instagram'dan görebilirsiniz sabit hikayelerde öncesi-sonrası olarak.
Detailing Spot (@detailingspotds) • Instagram photos and videos
şu avatar fotonuzu da bi değiştirin artık özgür bey.
işinizde,aracınızda hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Çok güzel bir tercih yapmışsınız..Kaba tabirle hazır bir araç alıp,ufak tefek şeyler eklemek,bizim gibi hala kanı kaynayanlar için daha cazip oluyor![]()
hayırlı olsun filmler sökülse yada aynalı film yapılsa fırçalanmış alüminyum ayna kapaklarıylada uyumlu olur bence daha güzel olabilir![]()
Hayirli olsun cok guzel bir secim olmus, masallah
Yakit tuketiminiz makul bence. Bende de ayni motor sanziman kombinli a4 var, 80bin kilometrenin ortalamasi 6.8 -6.7 arasi gidip geliyor.
Maşallah yavru süper tercih olmuş. Allah kaza bela vermesin.
F10 bakıyorum ben de bakalım düzgün bişey bulamazsam böyle birşeye yönelebilirim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sağolasın yavrum
Teşekkürler Anıl
Sağol Murat.
Filmler hakkında düşüncelerim var benim de, Muhtemelen çok kaliteli bir film değil üstündeki o yüzden ışık geçirgenliği çok az. Geceleri cam açmam gerekiyor bazen o derece
Ya 1 renk açarım rengini ya da dediğin gibi aynalıya geçerim çünkü yazın filmsiz araba kullanılmıyor rahat rahat.
Arabayı aldıktan 2 gün sonra termostat'ı değiştirdim, ısınmadığı için o ara çok ciddi yakıyordu. Şu an aynı trafikte 10lt'yi geçmedi hiç.
Akıcı yolda da araba baya az yakıyor cüssesine göre.
Teşekkürler
Sağol kanka, Allah kolaylık versin bu süreçte. Cidden düzgün birşey bulmak almak çok zor.
F10'dan çok çektim ben pes ettim en sonunda, sorsan herkes zincir değişmiş ama belge yok ya da zincire bişi olmaz ses gelince değişirsin diyor hepsi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)