308 GTi'in ani satılışından sonra ciddi kararsızlıklar ne yapsam ne etsemler sonrası A5'de karar kıldım.
@empsağolsun 308 GTi'ı zorla elimden alınca, aklımda da hiç birşey olmayınca biraz zorlu oldu süreç.
Artık binecek Peugeot modeli kalmayınca rotayı başka yere çevirdik.
@wolkanku ile uzun süreli flörtler e60 mı f10 mu derken A5 son karar oldu.
@Schumi'nin de az kafasını mikmedim
2-3 tane F10 Msport baktım ama arabaların iç kondisyonları çok kötüydü, kullanıcı kitlesi de bir değişik. F10'u eledim direk.
E60 çok beğeniyorum, özellikle Volkan sonrası iyice aklıma düştü ama temizini bulmak ciddi zor, çok vakit harcamak çok araç bakmak gerek. Ona da gücüm ve vaktim yoktu.
A5 Sportback'leri her zaman beğenmişimdir. İlanlara bakmaya başladım. Gönül tabi iç - dış S line istiyor ama seçenek pek fazla yok. Olan araçlarda ya kazalı ya komple boyalı vs.
Bu araçtan önce hatta başka bir araçla anlaştık eksperi yaptık ama yolda dönerken araba trafikte stop edince aşkımız orada bitti.
Derken yine hunharca 5 dakikada bir ilanlara bakarken bu araca denk geldim. Olmuşken tam olsun bari diyip atladım gittim.
Kazasız, sol ön çamurluk boyası dışında boyasız. 5 senedir kullanan sahibinden aldım.
2013 A5 2.0 TDI Quattro S Line
135.xxx km 'de
Orijinal 19 jantları da bonus oldu
Bang Olufsen ses sistemi de var
Bu aracın alınmasına en çok eşim sevindi zaten, özellikle oğlumuz olduktan sonra 308 GTi'ın sertliğinden çok şikayetçiydi.
Sırayla yapılacak bazı işlemler var.
Ön - arka tampon boyanacak
Ayna kapakları fırçalanmış aliminyum ile değişecek ( sipariş verildi)
Pedallar spor pedallar ile değişecek ( sipariş verildi)
Ön panjurun boyaları atmış bazı yerlerde, boyatmak yerine S5 panjuru alıcam
Detaylı iç temizlik
Seramik kaplama
Belki yazılım yapıcam karar vermedim
Spacer
İlk bakış
Volkan sağolsun dün gizli özelliklerinin bir kısmını açtık.
Bazı arkadaşlar biliyordur, Detailing Spot isminde Seramik kaplama, boya koruma, detaylı iç temizlik vs üzerinde kendi yerimi açtım. Dün ilk yıkamasını yaptım.
Yıkama ve Gyeon Wetcoat sonrası
Dün akşam üstü hızlıca bir kaç fotoğraf çektim
Bu süreçte tüm tacizlerime maruz kalan @Schumi, @wolkanku, @BaRaN_35, @B.Koçer, @[RaCeR] hepsine teşekürler.
En özel teşekkür de senelerdir tüm kasko sigorta işlemlerini yapan Hüseyin'e. @BosphorusBoys