Yok hocam 50.000 Tl. Aracı 350-360 bandına satabilirim diye tahmin ediyorum. Hatta bir arkadaş sormuştu forumdan daha. Satmayı düşünürsem ilana koymadan o arkadaşa haber vereceğim.
Gerçekten çok güzel araçlar. Tek sıkıntı artık yaşlanıyor ve ustasına denk gelmek gerçekten zor. İzmir'de olsam özel servise devamlı gider iyi bir usta ile devam etmek isterdim. Genellikle hanım kullanıyor. Onun sürüş zevkinden çok görüntü ve rahatlıkla işi var.Gsi bambaşka bir dünya. Bir gün Astra F kullanıcıları olarak bir buluşma yapsak çok güzel olur aslında. Ama herkese uyacak bir yer ve zaman lazım.
![]()

Gsi bambaşka bir dünya. Bir gün Astra F kullanıcıları olarak bir buluşma yapsak çok güzel olur aslında. Ama herkese uyacak bir yer ve zaman lazım.
Alıntı

Araç garajda mahsur kaldı. Tam istediğim gibi. Ben de fırsat bu fırsat başladım sökmeye. Kaput altında kablo, hortum ne varsa dağıttım. Eskiyen map sensör hortumu, soğutma hortumları değişti. Bilenler bilir makine biraz hard çalışır. Sıcak çalıştığı için de kabloların ve hortumların kavrulması biraz hızlı olur. Bütün kablo yalıtımlarını yeniledim. Kaput altında iş biter bitmez içine giriştim. Kapı döşemlerini söktüm. Eksik, kırık klipsleri, kapı naylonlarını değiştirdim. Kapıların içindeki crossoverları sabitlemedikleri için ses yapıyormuş. Kapılar daha tok ve sessiz oldu. Sonrasında Astra F için koltuk süngeri arayışına girdim. 1 kişi buldum. Hem sırt hem de oturak kısmını yeniden yaptırıp 2 koltuğu da sıfırladım. (Orjinalinde kıl gibi birşey çıkıyor.) Tabi döşemeci arkadaş sökerken emniyet kemer tüpünü patlatmış. Bir takım patlak olmayan tüp alıp yedeğe attım. Çok önemli bir hükmü yok bana göre. Ama bu zamana kadar patlamayıp orjinal olması sevindirdi. Parçayı bulunca daha da sevindim. Aracı satma durumum olabilir. O yüzden alan arkadaşa veririm. Sonrasında yapılacak işler devam ediyor. İçeride koltuk kızaklarının ayar plastiklerini 3D yazıcıda yaptırdım. Eksik olan silegeç önü vidalarının kapaklarını yaptırdım. İsteyen olursa fazlası ile mevcut. Bir de Astra F'lerde kronik olan havalandırma kenarlarındaki düşen parçadan adetli yaptırdım. İsteyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Garajımı da sizlerle paylaşayım. Bir instagram sayfası oluşturdum. Blog tadında takılıyorum. Kaynak, boya, tamir tadilat ile ilgili herşeyi yapmaya başladım. (fatihmotorworks) Takipçi de olabilirsiniz. Daha aktif oluyorum. Bir de yazmayı unuttuğum hoparlörleri temizleyip vidalarını yeniledim. Amfi olmadan çok tat vermiyor. Yılına uygun bir teyp ve amfi subwoofer takımına geçebilirim. Aracı satacak olursam eğer forumdan birine gitmesini de isterim. Fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.