User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Üvey Evlat 207 1.4 HDI

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10bin bakımı için cumartesi ümraniye sanayinin yolunu tuttuk. Yağ ve filtre değişimi yanında şanzıman ses yapıyordu alt şanzıman takozu değişti.

Bakım için gittiğim Tek yön otonun alt sokağındaki hedef amortisöre de Vogtland yayların montajını yaptırdım. Arka biraz daha fazla düştü tahminimden. Belki kafa dip 17 jantlı basık araçlara göz alıştığı için öyle geldi bana. Önümüzdeki haftasonu 20 mm spacerları takacağım arka tekerleklere daha tok durunca bu kadar sırıtmaz diye umut ediyorum..

İlk 100 km izlenimi Vogtland'lar konfor olarak neredeyse aynı aracın orjinali ile. Virajlarda daha güven veriyor araç. En güzel haber hanıma söylemesem farketmezdi bile

Kirli halimizle montajdan sonraki ilk fotolar.

Hazır sanayiye gitmişken gözümü tırmalayan jant göbeklerinin orjinallerini aldım.

Farlara da Bixeonon/led dönüşümü yapmak istiyorum. İstanbul'da yapabileceğim bir kaç yer buldum tavsiye edeceğiniz referans olabileceğiniz var mıdır ? İletişim alabilirim. Aşağıdaki İlkers Garage'dan alıntı bulls eye hariç böyle bir şey istiyorum.

'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İntercooler hortumu ne kullandınız
    -_-_-_-

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler